به گزارش پایگاه خبری عصر دنا به نقل از خبرگزاری مهر، در دیدار راضیه عالیشوندی، معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با خاویر کاستلانوس، معاون دبیرکل فدراسیون بین المللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر در امور هماهنگی عملیات و توسعه جمعیتهای ملی که در حاشیه نشست مقدماتی سی و چهارمین کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر که در دفتر ایشان در فدراسیون برگزار شد، ظرفیتها و توانمندیهای جمعیت هلال احمر در زمینه بهداشت، درمان و توانبخشی، امداد و نجات، لجستیک، آموزش، داوطلبان، جوانان، تغییرات اقلیمی، خانههای هلال، مدیریت تجمعات انبوه، تولیدات و محصولات نساجی و سازمان تدارکات پزشکی و سایر فعالیتهای جمعیت در حوزههای مختلف را تشریح کردند.
خاویر کاستلانوس، ضمن ابراز خرسندی از دایره وسیع خدمات جمعیت هلال احمر در سطح ملی و بین المللی، ابراز داشت که هلال احمر ایران یکی از قدرتمندترین جمعیتهای ملی عضو فدراسیون محسوب میشود که میتواند در حوزههای مختلف برای سایر جمعیتهای ملی الگو باشد.
وی در ادامه افزود: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی جمعیت در مراسم اربعین حسینی و حج تمتع و همچنین مدیریت تجمعات انبوه کاملاً منحصر به فرد است.
وی درخواست کرد طی جلسهای به صورت وبیناری، جمعیت هلال احمر تجربیات خود را با فدراسیون به اشتراک بگذارد. ضمناً ابراز تمایل کرد تا مدیران بخشهای مختلف فدراسیون به ویژه حوزه سلامت و لجستیک از قسمتهای مختلف هلال احمر ایران به ویژه شرکت دارویی و تجهیزات پزشکی سها و بخش تولید اندام مصنوعی معاونت درمان و توانبخشی بازدید نموده تا بتوانند تجربیات جمعیت را با دیگر جمعیتهای ملی به اشتراک بگذارند.
این مقام مسؤول ضمن تشکر از همکاری جمعیت هلال احمر ایران برای ورود اطلاعات در نقشه سلامت فدراسیون، اعلام کرد: علیرغم اینکه اطلاعات جمعیت هلال احمر ایران در این نقشه هنوز به صورت کامل وارد نشده است اما خوشبختانه گستره خدمات ارائه شده توسط این جمعیت در سطح کشور در میان ۱۰۷ جمعیت ملی که نسبت به ورود اطلاعات خود اقدام کردهاند، جزو چند جمعیت ملی برتر دنیا محسوب میگردد.
در ادامه، عالیشوندی در خصوص اثرات سو ناشی از تحریمهای ظالمانه علیه کشور ایران و تأثیرگذاری آن بر فعالیتهای بشردوستانه جمعیت هلال احمر مطالبی را بیان کرد که در ادامه کاستلانوس درخواست نمودند تا جمعیت هلال احمر ایران در اتاق فکری که برای بررسی اثرات سو تحریمها در فدراسیون تشکیل میگردد، جزو اعضای اصلی این اتاق فکر شود.
وی در پایان تاکید کرد: در صورتی که جمعیتهای ملی اطلاعات لازم را در نقشه سلامت وارد نمایند، این مهم منجر به شناسایی حوزههای مشترک همکاری میان جمعیتهای ملی در سراسر دنیا به ویژه در بخشهای تولیدی و دارویی و دیگر حوزهها خواهد شد که در واقع باعث انسجام هر چه بیشتر شبکه درون نهضتی فدراسیون در زمینه ارائه خدمات بشردوستانه مؤثر و کمرنگ شدن اثرات سو تحریمها میگردد.