به گزارش عصر دنا، در دل یکی از استان های محروم کشور، علی آراوند معلم لرتبار نه تنها دنبال انتقالی خود از شهر به روستا نبوده است بلکه برعکس، روزانه از شهر به روستایی در دل دنا می رود، که تنها سه دانش آموز دارد.
برای روایت ماجرای این معلم دلسوز کهگیلویه وبویراحمدی به روستای مورگاه در منطقه کوهستانی کاکان می رویم.
مقصد این معلم لرتبار که از سال گذشته ساکن شهر کاشان شده، روستای مورگاه در ۲۵ تا ۳۰ کیلومتری شهر یاسوج است.
از ورودی روستا کمی که جلو تر میرویم به مدرسه ای می رسیم که تمامی درب های آن با قفل های بزرگ زنگ زده قفل شده است و تنها یک کلاس آن دایر است.
تنها کلاس درس حاضر در این مدرسه، کلاس اقای آراوند است که مهیای ورود بچه هاست و هر صبحگاه طنین شادی ۳ دانش آموز این روستا از این کلاس به گوش می رسد.
مدرسه ای قدیمی با پرچمی رنگ و رو رفته و حیاطی بدون حصار که درجوار خانه های روستا قرار گرفته است.
علی آراوند معلم دلسوزی که کاندید دوازدهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بویراحمد دنا و مارگون بوده در سکوت به دور از هیاهوی سیاست در ادامه عمل به رسالت خود یکی از روستاهای کاکان را برای خدمت برگزیده است.
وی این عمل را نیت نیک و بدون چشم داشت و عهدی با خدای خود میداند که در ازای بهبود فرزندش با خدا بسته است.
این مدرسه با سه دانش آموز در مقاطع اول،سوم و چهارم دبستان هرروز صبح مقصد این معلم است.
آراوند با اشاره به نیت خود برای شفای فرزندش افزود: از بین مدارس این مدرسه را انتخاب کردم و در روزهای اول شروع کلاسم شرایط درسی بچه ها خوب نبود اما با جلساتی که با والدین برگزار کردیم و رضایت والدین مقرر شد کلاسهای جبرانی و فوق برنامه را در تایم عصر و روزهای تعطیل برای بچه های برگزار کنیم.
کلاسی با چند نیمکت، صندلی و میز آقای معلم که تبدیل به آزمایشگاه کوچک با کمترین امکانات برای آموزش شده بود.
سلیمان صادقی کودک خرسالی کوچکترین عضو کلاس بوده و درپایه اول درحال تحصیل است.
سلیمان خودرا بزرگ مردی کوچک میداند که دوست دارد در آینده افتخار ایران زمین باشد و از شهدا یاد میکند و آرزوی گام برداشتن در مسیر سرافرازی ایران عزیز را در سر دارد.
سلیمان ۷ ساله به همراه برادرش علی اکبر که کلاس چهارم است و معصومه دیگر شاگرد این کلاس هرروز را با امیدی که آقای معلم در دلهایشان زنده کرده راهی مدرسه میشوند.
این دانش آموزان کمبود های متفاوتی از جمله نبود سیستم های سرمایشی و گرمایشی تا تجهیزات آزمایشگاهی و حتی ورزشی را تحمل می کنند.
استعداد سلیمان در ریاضی، علوم و روخوانی قران ستودنی است او میتواند مسائل ریاضی مربوط به پایه های چهارم و بالاتر را حل کرده و آزمایشات علوم دیگر پایه ها را به طورکامل تشریح کند.
آراوند معلم بازنشسته ای است که این استعداد را کشف کرده و پرورش میدهدتا این کودک ۷ساله بتواند در اولین سالهایی که آموزش حروف الفبا یک چالش است مسائل مربوط پایه های بالاتر را حل کند.
فرزندان این دیار در دام محرومیت ها گرفتارند که از ابتدایی ترین امکانات تحصیلی بی بهره اند و استعدادهای نهفته در وجودشان برای شکوفایی به توجهی بیش از تلاش معلمشان نیازمند است.
باید دید مسئولان استان در درجه اول برای بهتر شدن شرایط تحصیل این سلیمان و دو دانش آموز دیگر در مدرسه روستای مورگاه چه تصمیمی می گیرند و از طرفی برای این استعداد نوظهوری چه زمینه هایی را فراهم می کنند که فرصت رشد و ابراز استعدادهای خود را فراهم کند.
گفت نشستم و با دقت به همه پروندهای که تابه امروز داشتم خوب فکر کردم گفتم مگه میشه این همه ادم جانی و مجرم باشن قطعا یاآموزش ندیدن، یادرس آموزش ندیدن پس وقتی با یه تربیت و یه آموزش درست میشه جامعه رو درس کرد چرا قضاوت بکنم بهترین راه شیوه درست تربیت کردن جامعه است به همین دلیل ایشان معلم شدن،
جناب آقای اراوند شخصی خوش قلب و در مقام معلمی بسیار باسواد و موفق هستن (آرزوی موفقیت درمراحل زندگی و الخصوص شغلی ک داری برات خواهانم).