به گزارش عصر دنا، متأسفانه در ماه های اخیر اخبار ناخوشایندی از روند مدیریتی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به ویژه در حوزه خانواده های شهدا و فرزندان ایثارگران گزارش شده است.
اگرچه امیدواریم این اخبار از پایه غیرواقعی باشند، اما شرایط کنونی شباهت نگرانکنندهای به رویدادهای سال ۱۴۰۰ دارد که نیازمند توجه فوری مسئولان است.
حال اکنون سندی در فضای مجازی منتشر شده که مدیر کل بازنشسته بنیاد شهید و امور ایثارگران حجت السلام خرم روز از تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ با نامه و امضای از معاون مالی اداری بازنشسته شده است.
اگر مدیرکل پیشین شرایط سنی یا قانونی برای ادامه خدمت را نداشته باشد (به دلیل رسیدن به سن بازنشستگی اجباری)، هرگونه سند یا تصمیم اداری امضاشده توسط وی پس از تاریخ بازنشستگی آیا اعتبار قانونی دارد یا خیر؟
سوال دیگر اینکه اگر مدیرکل فعلی با وجود کهولت سن و کاهش توانایی و انرژی یا هر دلیل دیگری درخواست بازنشستگی داده است، چرا استاندار اینقدر در معرفی جایگزین تعلل می کند و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد را تعیین تکلیف نمی شود؟
خو بگو خو د چه ایخی که وت ندان
خت مشاور استانداری
کرت مدیر کله
د بگه بشین محمووود
با وجود ص... مطمئننا شاهد اتفاقات ناگواری خواهیم بود
حراست و بازرسی هم اقوام هر دو هستند .
یا علی استاندار
هر روز یه خبر
هر روز یه حاشیه
حیف این نهاد مقدسه
به نظرم بهتره تمام این افراد عزل بشن و نیروی غیر بومی بیاد که کلا جو رو عوض کنه
آقای استاندار مگه ما چه گناهی کردیم که با مدرک دکترا مارو نمیبینی
چندین سال است که تمامی مناقصات بنیاد رو طوری طراحی میکنند که به فرد خاصی برسند یا چندین مرحله مناقصات رو باطل میکنند و شرکت کنندگان رو حذف میکنند تا فرد مورد نظر خودشان برنده مناقصه شود و ادامه ماجرا... به حرام خواری عادت کرده اند
اگر یک نهاد نظارتی فقط یک روز به اسناد پرداختی های بنیاد رجوع کند حتما متوجه اتفاقات بنیاد خواهد شد
پسرش حامد داربام بدون آزمون از طریق ایثارگری جذب کرد و الان پسرش هم مدیر کل دفتر فنی استان استان است
اگر خانواده ای دیگر به جز خانواده داربام میشناسید که پدر و پسر عالی ترین مقام های استان را داشته باشند بیان بفرمایید
آخه این ادم قراره از ایثارگران دفاع کنه؟؟
مدیر کل و معاونین بنیاد شهید همه نیروهای دولت قبل هستند، بدون شک باید تا چند مدت دیگه همه اینها تغییر کنند و جای خود را به نیروهای همسو با دولت دهند
فرزند شهید بودن، جانباز بودن، آزاده یا رزمنده بودن، افتخاری بزرگ است، اما نه به معنای برتریِ مطلق یا معافیت از اخلاق و عدالت. این عنوانها اگر از چهارچوب انصاف و انسانیت خارج شوند، پشیزی ارزش ندارند؛ حتی اگر هزاران نفر پشتسرمان بایستند و هیاهویمان را "حق" بخوانند.
۱. افتخار، مسئولیت میآفریند، نه امتیاز
شهیدان و ایثارگران برای دفاع از عدالت و کرامت انسانی جان باختند. اگر بازماندگانشان به جای ادامهی این راه، از جایگاه خود برای تحقیر دیگران، انحصارطلبی یا توجیه بیعدالتی استفاده کنند، ناخواسته به آرمان آنان خیانت کردهاند.
۲. هیچکس، وارثِ انحصاریِ "حق" نیست
احترام به مقام ایثارگران نباید به مقدسنماییِ بینقض تبدیل شود. تاریخ نشان داده است که حتی محترمترین عنوانها اگر با خودبرتربینی همراه شوند، به ابزاری برای ظلم بدل میگردند. عدالت و انصاف باید بر هر عنوانی ارجح باشد.
۳. لاتبازی و عربدهکشی؛ خیانت به آرمان شهیدان
متأسفانه برخی گمان میکنند با فحاشی، قلدری و رفتارهای چالهمیدانی میتوانند مدافع ایثارگران باشند! این سبکِ رفتاری نهتنها مغایر با ارزشهای دفاع مقدس است، بلکه شبیه به شخصیتهای منفی فیلمهای فارسی پیش از انقلاب است که فرهنگسازیشان دقیقاً در مقابلِ اخلاقِ جبهه و مقاومت قرار داشت. ایثارگران واقعی با متانت، شجاعت اخلاقی و عملِ انسانی شناخته میشدند، نه با جنجال و بیتعهدی.
۴. حمایتِ جمعی، دلیلِ حقانیت نیست
گاه هیاهوی طرفداران، آدمی را به اشتباه "محقِ مطلق" میپندارد. اما حقیقت آن است که تودهها هم میتوانند خطا کنند. معیارِ راستین، رفتارِ فرد در خلوت و جلوت است: آیا پایبندِ همان اخلاقی است که شهیدان برایش جان دادند؟
۵. خطرِ تبدیلِ ارزشها به ابزارِ قدرت
وقتی جانبازی یا فرزند شهید بودن" از معنای اصیل خود (فداکاری برای مردم) جدا شود و به بهانهای برای امتیازگیری یا سرکوب مخالفان تبدیل گردد، نهتنها ارزش ندارد، بلکه اعتبارِ جامعهی ایثارگران را نیز تخریب میکند.
۶. پرسشِ نهایی: در محکمهی الهی و تاریخ چه پاسخ داریم؟
امام علی(ع) هشدار میدهند:
هرکه خود را بزرگ ببیند، نزد خدا خوار است."
اگر شهیدی در راه مبارزه با ظلم جان باخته، آیا قبولِ کمترین ظلم از سوی بازماندگانش، خیانت به خون او نیست؟
نتیجهگیری: مراقب باشیم!
مقامهای بزرگ، مسئولیتهای بزرگتر میآفرینند. رفتارهای چالهمیدانی و عربدهکشی نهتنها دفاع از ایثارگران نیست، بلکه ضدّیت با فرهنگِ اصیلِ جبهه و شهادت است. اگر قرار باشد عنوانهای ایثاری بهانهای برای نقضِ عدالت یا ترویجِ خشونتِ کاذب شوند، آیا این همان انحرافی نیست که شهیدان با جانشان با آن جنگیدند؟ حفظِ پاکدستی و متانت، شرطِ بقایِ ارزشِ واقعیِ این افتخارات است.
حق، آن نیست که طرفداران زیاد دارد؛ حق آن است که عدالت و انصاف در آن آشکار باشد.
بنیاد شهید در حال حاضر در بهترین شرایط خودش قرار گرفته و چون داره جلوی ریخت و پاش های بی مورد رو میگیره و دوستان دستشون کوتاه شده برا همین خاطر آشوب به پا میکنن و با کامنتهای منفی میخوان حاشیه درست کنن؛انشالله خدا عاقبتشون رو بخیر کنه .ذات بد هم نیکو نگردد هرگز😉
....شما در دوران قبل الان جلوش گرفته شده بایدم دنبال این اون حرف بزنید
بنیاد شهید مدتهاست که رسالت اصلی خودش را فراموش کرده و بیشتر در خدمت خودشان هستند تا ایثارگران و خانواده هاشون ، واقعا نمیدونم الان کارشون چیه قبلا به ایثارگران و خانواده هاشون حداقل احترام ظاهری میگذاشتند، مسابقات ورزشی در رشتههای مختلف برگزار می کردند الان دیگه بیخیال شدند و امکانات ورزشی بنیاد از جمله سالن ورزشی در اختیار بخش خصوصی و اجاره دادند و برای پرسنل خودشون استفاده میکنند و در مناسبت های مختلف هم به ادارت نامه می زنند که از ایثارگران جانباز شهید فرزند شهید و آزاده تقدیر بعمل بیاد و به بنیاد گزارش نمایید واقعا خسته نباشید البته لطف کردن گفتن که آمادگی ارائه لیست خارج از اداره جهت سرکشی و تقدیر را هم داریم
ی وام مسکن با پارتی و بدون نوبت و با هزار منت و بدون هماهنگی با بانک ها که کارشکنی بانک ها را بدنبال داره میدن
فلسفه ایجاد بنیاد شهید خدمت به ایثارگران بوده ولی الان به ایثارگران نگاه از بالا به پایین دارند متاسفانه از ی نهاد خدمت رسان خارج شدند
روزی جواب گوی خون شهدا خواهند بود
معلومه کسی که خواستهی غیرمتعارف داشته،اینجوری پشت سرش بدگویی کنه و تبل رسوایی میزنه.
روسفیدی و اقبال بلند و خدمتگذاری حاجآقا خرمروز در عمق وجود همهء بچههای استان هست.