کد خبر: ۳۱۲۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار:۲۰:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

کاهش ۸ درصدی طلاق در سال ۱۴۰۳ در کهگیلویه و بویر احمد

عصر دنا: مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد از کاهش ۸ درصدی ثبت طلاق در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، علی پرهیزگار با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ تعداد ۸۸۶۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسید، اظهار کرد: از این تعداد ۴ هزار و ۵۴۸ نفر پسر و تعداد ۴ هزار و ۳۱۷ نفر دختر هستند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲، کاهش ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

وی نسبت جنسی ولادت ثبت شده در این بازه را ۱۰۵ نفر عنوان کرد و افزود: به ازای هر ۱۰۰ واقعه ولادت نوزاد دختر، ۱۰۵ واقعه نوزاد پسر به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴ واقعه ولادت سه قلو زایی و ۲۰۰ واقعه ولادت دو قلو زایی در استان کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است.

افزایش ۲ درصدی ثبت فوتی‌ها در سال ۱۴۰۳

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ تعداد ۳ هزار و ۷۷۳ واقعه فوت در استان به ثبت رسید، ابراز کرد: از این تعداد ۲ هزار و ۹ واقعه فوت مردان و هزار و ۷۶۴ ۱۷۶۴ واقعه مربوط به فوت زنان بوده است.

پرهیزگار نسبت جنسی فوتی ثبت شده در این بازه زمانی را ۱۱۴ نفر عنوان کرد و ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ واقعه فوت خانم، ۱۱۴ واقعه فوت آقا به ثبت رسیده است.

وی گفت: آمار ثبت فوتی‌ها در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تقریباً ۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

«حسین» و «فاطمه» بشترین‌ها در نامگذاری سال ۱۴۰۳

مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد بیشترین فراوانی نام‌های مذهبی در بین پسران را مربوط به نام «حسین» و در بین دختران مربوط به نام «فاطمه» عنوان کرد و یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین نامگذاری و فراوانی برای پسران «رضا» و در دختران مربوط به نام «زهرا» بوده است.

وی با اشاره به ثبت ۵ هزار و ۳۶۲ ازدواج در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این تعداد، ۴ هزار و ۴۰۷ مورد در بخش شهری و ۹۵۵ مورد در بخش روستایی بوده است.

پرهیزگار میزان ازدواج ثبت شده در سال ۱۴۰۲ را نیز ۵ هزار و ۶۴۹ مورد بیان کرد.

کاهش ۸ درصدی طلاق در سال ۱۴۰۳

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ تعداد ۲ هزار و ۲۷ طلاق در استان به ثبت رسید، گفت: از این تعداد هزار و ۷۱۳ مورد در حوزه شهری و ۳۱۴ مورد در بخش روستایی است.

مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: میزان طلاق ثبت شده در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲، کاهش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

۴ درصد واجدین شرایط دریافت کارت ملی هنوز نام نویسی نکردند

وی همچنین از نام نویسی ۶۳۸ هزار و ۵۵ فقره کارت ملی در این استان خبر داد و افزود: این آمار ۹۶ درصد از جمعیت واجدین شرایط دریافت کارت ملی را شامل می‌شود که تاکنون برای ۵۵۵ هزار و ۹۰۲ نفر این کارت صادر شده است.

پرهیزگار ادامه داد: ۴ درصد از جمعیت واجد شرایط بالای ۱۵ سال برای دریافت کارت ملی هوشمند ثبت نام نکردند.

وی یادآور شد: افرادی که تاکنون نتوانستند برای کارت ملی هوشمند نام نویسی کنند می‌توانند با شماره گیری کد دستوری #۶۰۹۰*۴* از چگونگی روند صدور کارت ملی هوشمند خود اطلاع پیدا کنند.

مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد در پایان از شهروندان درخواست کرد هر چه سریع‌تر برای تغییر شناسنامه جلد قرمز به شناسنامه مکانیزه به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
2ماهه عقد کردیم اما تو ثبت احوال ثبت نشده هر بار هم مراجعه میکنیم ثبت احوال میگن سیستم اشکال داره صبر کن.در حالی که در بقیه استان‌ها بعد از حداکثر ۳ روز ثبت میشه.این چه وضعشه
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین