عصر دنا- یادداشت دریافتی: این روزها بحث انتصاب یک گزینه دیگر از افراد وابسته به تاجگردون برای ریاست یکی از دیگر دستگاه های مهم استان یعنی جهاد کشاورزی مطرح شده است. آنچه بر نگرانیها میافزاید، تمرکز قدرت در مجموعههای وابسته به جهاد کشاورزی در دستان چهرههای وابسته به یک جریان خاص و حذف نیروهای شایسته شهرستان های بویراحد، دنا و مارگون است. اداره کل منابع طبیعی و اداره کل امور عشایر که دو نهاد مهم و از مجموعه جهاد کشاورزی هستند، در حال حاضر توسط نیروهای وابسته به جریان سیاسی حاکم بر گچساران اداره میشوند. حال سؤال اینجاست:
آیا این مناصب برای یک حوزه انتخابیه و آن هم وابسته به یک فرد کافی نبود؟ چرا اکنون باید ریاست کل جهاد کشاورزی استان نیز به همان طیف واگذار شود؟
در واقع، مردم بویراحمد، دنا و مارگون و البته دیگر مناطق استان از خود میپرسند: مگر چند نفر نیروی متخصص از حلقه وابسته به آقای تاجگردون در مرکز استان مشغول به کارند که باید همگی در رأس مدیریتی قرار بگیرند؟ آیا این میزان از تمرکز قدرت با معیارهای عدالت اداری و توازن جمعیتی در سطح استان همخوانی دارد؟ به طور مشخص، آیا نسبت تعداد مدیران از حلقه وابسته به این این نماینده با سهم جمعیتی و کارمندی آن حوزه تناسب دارد؟ اگر پاسخ منفی است، پس چرا این روند ادامه دارد؟
در مقابل، شهرستانهای بزرگ و پرجمعیتی مانند بویراحمد، دنا و مارگون، با داشتن نیروی متخصص و مدیر باتجربه عدیده، عملاً از فرآیند اداره استان کنار گذاشته شدهاند. نتیجه این رویکرد چیزی جز انباشت نارضایتی، تعمیق شکافهای منطقهای، و تضعیف سرمایه اجتماعی نخواهد بود.
نقش و مسئولیت تاریخی محمد بهرامی، نماینده بویراحمد و دنا در این شرایط، بیش از پیش مورد توجه است. او باید به صراحت از حقوق حوزه انتخابیه خود دفاع کند و نگذارد نیروهای کارآمد به حاشیه رانده شوند. اگر نمایندهای که خود را همسو با دولت و مدافع مردم معرفی کرده، در برابر تبعیض آشکار، بیعدالتی ساختاری و انتصابهای جناحی سکوت اختیار کند، این سکوت از نگاه افکار عمومی به معنای ناتوانی در دفاع از حقوق عمومی مردم حوزه انتخابیه یا دستکم انفعال تلقی خواهد شد.
اکنون زمان آن رسیده است که بهرامی با بهرهگیری از جایگاه قانونی خود در مجلس، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور را نسبت به وضعیت نگرانکننده توزیع مناصب در استان پاسخگو کند. آیا او اجازه خواهد داد نیروهائی با پشتوانه علمی، سابقه اجرایی و شناخت منطقهای، در رقابت باگزینه هائی بدون تجربه و تنها متکی بر روابط سیاسی و طایفه ای شکست بخورد؟در این میان، نقش استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز تعیینکننده است. او نباید صرفاً به این دلیل که گزینهی مطرحشده برای تصدی جهاد کشاورزی، همطایفهای اوست، با آن همراهی کند. بلکه وظیفهی مستقیم و قانونی اوست که منافع عمومی استان و انتخاب نیروهای کارآمد و مؤثر در مسیر توسعه را بر هرگونه ملاحظهی قومی، طایفهای یا سیاسی ترجیح دهد. استاندار همچنین مسئولیت دارد در برابر مداخلهی روزافزون تاجگردون در ساختار مدیریتی استان بایستد، نه آنکه خود به حلقهی واسطی برای تشدید این مداخله تبدیل شود.
یاسوج ۹درصد
بقیه ۱ درصد
البته متأسفانه
بابا ول کنید برید دنبال زندگیتون تلاش کنید و فکر خودتون جوانانتون باشید تا کی باید دنبال این نماینده واون نماینده بدوید
به فکر نان باشید که خربزه آب هست
کدوم استاندار اومده وبه خاطر خدا یه کار ماندگار تو این استان انجام داده که ماندگار باشد
کدوم مدیر کل یه کار مفید کرده غیراز قوم بازی
هر کس اومده فقط تلاش میکنه تو این چهار سال جیبشون پر کنه بره
جوانان
این استان با استعدادتان وخلاقترین جوانان این کشور هستن کدومشو بهش بها دادن که به یه نوای برسه میترسن جاشون بگی
مردم هم اینقدر ساده وساده هستن که با هر حرف الکی دور بعد دنبال اون یکی میدوند تا ببرنش مبه امیدی روزی که مهدی دیگری بیاید دنیا را گلستان کن ولی مهدی بعدی قحطی میاره
آقای دکتر بهرامی مگه شما نماینده استان نیستید چرا هرچی آقای تاج گردون میگن همون میشه واقعا از لحاظ وجدانی و غیرت استان دارم منفجر میشم این آقای رحمانی مگه کیه ک فقط داره دستور از گچساران میگیره
آقای دکتر واقعا نمیدانم چی بگم ولی یه فریادی بزن همان تهران
بگو ک زورم نمیرسه مرکزاستان داره تغییر میکنه
آقای دکتر بریزم تو خیابان یا جلوش میگیری
بله ما ده شصت هیچ خیری ندیدیم ولی خداوکیلی یکم چشمانت را باز کن
نمابنده ای که فقط شعار میدهد .حد اقل نماینده شما تاج گردون براز شما کارز هم میکند ولز نماینده ما در تخران با مقامات عکی یادگاری وتبلیعاتز می گیرد و درحال مصاحبه بااین شبکه وانشبکه ریانه ملی است ؟؟؟