به گزارش عصر دنا، شامگاه دوشنبه نشست هماندیشی فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت،معدن و تجارت در سالن اتاق بازرگانی برگزار شد.
در این نشست رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تعداد واحدهای صنفی در استان گفت: تعداد ۴۰ هزار واحد صنفی در استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۳۵ هزار واحد دارای شناسه صنفی می باشند.
مهرداد الهی با بیان اینکه تعداد ۵هزار واحد بدون شناسه هستند افزود: بیش از ۵۰ درصد از جامعه ما را در استان بازاریان تشکیل داده که از دولت انتظار داریم توجهی ویژه به این قشر از جامعه داشته باشند .
وی بیان کرد :بیش از ۹۰ درصد از بازاریان در استان کهگیلویه و بویراحمد مستاجر هستند و با شرایط سخت اقتصادی و با دریافت تسهیلات بانکی ۲۳ درصدی همچنان در بازار فعال هستند.
رئیس اتاق اصناف یاسوج با اشاره به فعالیت و درآمد استانها و شهرهای کشور اظهار داشت : انتظار داریم که مالیاتی که از شهرهای پُر درآمد همانند تهران،اصفهان مشهد و تبریز دریافت میشود از واحدهای صنفی کم درآمد و بازار ضعیف استان کهگیلویه و بویراحمد دریافت نشود.
الهی با بیان اینکه کمر بازار با پرداخت عوارض مالیات شکسته شد اذعان داشت:متولیان دریافت عوارض مالیات و ارزش افزوده، بازار استان کهگیلویه و بویراحمد را همانند استان های پردرآمد محاسبه ننمایند.
وی ادامه داد؛ در شرایط سخت کرونا که همه ما درگیر این شرایط بودیم ،ضربه سنگینی بر پیکر اقتصادی و درآمدی بازاریان وارد شد.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بی توجهی دولت به بازاریان ابراز داشت: در دوران مبارزه با ویروس کرونا بازاریان امیدشان به تسهیلات بانکی کم بهره و بلاعوض های دولت بود که در این مسیر نیز ناامید شدند .
نماینده اصناف و بازاریان در این نشست با اشاره به شفاف سازی مالیات های دریافتی از بازار و صنعت گران تاکید کرد:بازاریان خواستار شفاف سازی پول های مالیاتی هستند که در صورتی که پول های مالیاتی مشخص شود کجا هزینه میشود بهتر استقبال می کنند .
این مسول و فعال صنفی و اقتصادی خاطر نشان کرد: نرخ گذاری دستوری که کشور برای برخی کالا ها اعلام می شود ضربه جبران ناپذیری بر پیکر بازار وارد می کند .