یادداشت دریافتی عصر دنا: در روزگاری که کهگیلویه و بویراحمد نیازمند مدیریت قوی، تخصصی و بحرانشناس است تا مسیر پرپیچوخم توسعه را بپیماید، نشانههایی از دخالتهای بیجا و نابجا در ساختار مدیریتی استان مشاهده میشود که بیش از پیش نگرانیهای عمومی را برانگیخته است. در میان تصمیماتی که بهجای ارائه راهحل برای عبور از بحرانهای پیچیده اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، به شدت بر چالشهای موجود افزوده، نفوذ و دخالت پیمانکاران در انتصابات ارشد دولتی، این استان را در مسیر سقوط مدیریتی قرار داده است.
نمونه بارز این دخالتها، بحث انتصاب آقای (ق) به سمت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری است که از سوی فردی به نام آقای (آز)، یکی از پیمانکاران قدرتمند و پرنفوذ استان، هدایت میشود. این پیمانکار که نهتنها خود را دخیل در تصمیمگیریهای کلیدی استان میداند، بلکه گفته است که معاونت سیاسی و امنیتی استانداری «سهم» اوست. این ادعا، به تنهایی زنگ خطر بزرگی برای ساختار مدیریتی استان محسوب میشود و نشاندهنده عمق نفوذ افرادی است که با ابزارهای مالی و قدرت غیررسمی، به حریم تصمیمگیریهای حساس و حیاتی استان ورود کردهاند.
اینکه چگونه فردی مانند آقای ق، که کارنامه مدیریتی او به چند ماه فرمانداری یک شهرستان کوچک و تازهتأسیس محدود میشود، میتواند برای یکی از حساسترین پستهای مدیریتی استان پیشنهاد شود، بهوضوح نشاندهنده این است که معیارهای شایستهسالاری در تصمیمگیریها قربانی ملاحظات سیاسی، جناحی و منافع شخصی شده است. در حالی که استان کهگیلویه و بویراحمد با مسائل امنیتی و اجتماعی جدی دستوپنجه نرم میکند و مسئولیت معاونت سیاسی و امنیتی به فردی با تجربه و توان مدیریتی بالا نیاز دارد، چنین انتصابهایی نمیتواند توجیهی جز اعمال نفوذ و دخالت پیمانکاران در سازوکارهای دولتی داشته باشد.
مسئله وقتی بحرانیتر میشود که متوجه شویم این پیمانکار نه تنها در انتصاب یک مقام ارشد، بلکه در تعریف نقشها و سهمبندیهای مدیریتی نیز دخالت دارد. نفوذ افرادی مانند آقای (آز)، که بیشتر بهعنوان یک بازیگر اقتصادی شناخته میشود تا فردی با تخصص در سیاست یا امنیت، نشان از کاهش استانداردهای مدیریت و سقوط معیارهای اخلاقی و حرفهای در ساختار اجرایی استان دارد. چنین دخالتهایی نهتنها شایستهسالاری را به حاشیه میبرد، بلکه اعتماد عمومی به نهادهای دولتی را نیز به شدت خدشهدار میکند.
اعتماد عمومی یکی از ارکان اساسی ثبات و توسعه در هر جامعهای است. هنگامی که مردم ببینند تصمیمات حساس و کلیدی بر اساس روابط پشت پرده و دخالت افراد بیربط گرفته میشود، این اعتماد بهتدریج از بین میرود. این موضوع بهویژه در استانهایی مانند کهگیلویه و بویراحمد، که در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی با چالشهای زیادی روبهرو هستند، میتواند تبعات جبرانناپذیری داشته باشد. جامعهای که در آن، منافع پیمانکاران و گروههای قدرت بر نیازهای عمومی و شایستگی افراد اولویت پیدا کند، بهطور اجتنابناپذیر دچار شکافهای اجتماعی عمیقتر و ناکارآمدی مدیریتی خواهد شد.
در چنین شرایطی، مسئولیت نمایندگان مردم و دولتمردان استان بسیار سنگین است. نقش نماینده بویراحمد، آقای بهرامی، در این انتصاب بهویژه قابل توجه است. گفته میشود که آقای بهرامی، با حمایت از این انتصاب، به دنبال جلب حمایت ایل تامرادی و تقویت موقعیت سیاسی خود در انتخابات آینده است. چنین رفتارهایی، که به وضوح منافع سیاسی و جناحی را بر نیازهای عمومی و مصالح مردم ترجیح میدهد، نشاندهنده روند خطرناکی است که ساختار مدیریت استان را به سمت سقوط میکشاند.
این روند نهتنها مانع از رشد و توسعه استان میشود، بلکه پیامدهای جدیتری در سطح ملی نیز دارد. وقتی اعتماد به نهادهای دولتی کاهش پیدا کند و احساس شود که این نهادها بهجای پاسخگویی به نیازهای مردم، ابزار دست افراد خاص برای پیشبرد منافع شخصیشان شدهاند، نهتنها امنیت اجتماعی به خطر میافتد، بلکه امکان بروز نارضایتیهای گستردهتر نیز افزایش مییابد.
در این میان، آنچه بیش از هر چیز ضروری به نظر میرسد، بازگشت به اصول شایستهسالاری و جلوگیری از نفوذ و دخالت افراد بیربط در انتصابات کلیدی است. پستهایی مانند معاونت سیاسی و امنیتی استانداری باید به افرادی واگذار شوند که علاوه بر داشتن تجربه کافی، توانایی مدیریت بحرانها و چالشهای پیچیده استان را نیز داشته باشند. در غیر این صورت، استان کهگیلویه و بویراحمد نهتنها فرصتهای توسعهای خود را از دست خواهد داد، بلکه با بحرانهای عمیقتر اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیز مواجه خواهد شد.
دولت باید با قاطعیت از نفوذ پیمانکاران و سایر گروههای قدرت در فرآیندهای تصمیمگیری جلوگیری کند. انتصاباتی که بر اساس منافع شخصی و جناحی انجام میشوند، نمیتوانند پاسخگوی نیازهای واقعی استان باشند و تنها به تضعیف بیشتر ساختار مدیریتی منجر میشوند. آینده کهگیلویه و بویراحمد در گرو بازگشت به شایستهسالاری و پایان دادن به دخالتهای مخرب است. دولتمردان باید نشان دهند که منافع مردم را بر هر چیز دیگری ترجیح میدهند، در غیر این صورت، سقوط مدیریتی استان نه یک تهدید، بلکه یک واقعیت اجتنابناپذیر خواهد بود.
معاون سیاسی هم سهم پیمانکاری به نام آز
....
مسخره است
معاون سیاسی سهمیک نفر دیگر
جل الخالق
ایشون رسانه نزدیک به کاندید اصول گرا ها اقای منت میباشو
درود بر دکتر بهرامی درود بر دکتر رحمانی
بساط شماها جمع میشه انشالله
درود بر دکتر بهرامی
فرماندار سابق مارگون ازنخبگان علمی این استان هستندوبروید تحقیق کنید ببینید مردم آن منطقه وشهروبخش های پاتاوه چه کارهایی درآن زمان دکتر براشون انجام داده و رضایتشان ازعملکرد ایشان هنوز ورد زبانهاست واگردنبال پست ومقام بود در دوره های قبلی هم اولویت با خودش بود وشما بعنوان یک رسانه حق ندارید در انتصابات دخالت نماییدوکارشما پوشش رسانه ای است نه دسته بندی وجناح بندی
اگر است میگوئید نخبه شناس هستیدیکی رانام ببر که ازنظر علمی و سیاسی درحدایشان باشند
شما که توی کارهای فرهنگی و مذهبی تاالان هرگز خبری نداشتید وفقط در انتصابات فقط خودی نشان میدهید واین رابدان که با رسانه بظاهربیطرف نخبه گان حذف شدنی نیستند
وقتی آعاز پیشنهاد چنین انتصابی با این همه مخالفت وحاشیه شروعمیشود یعنی باید سریعتر تجدید نظر شود واجازه جنین انتصاب ضعیفی داده نشود وفر د ذیصلاحتری معرفی وانتخاب شود
ایشون برادرش دوست سید محند لست در خاتم ومیخوان لیشون را معاون سیلسی کنند چقدر این حایگاه حقیررشده که میخوان ،نعاون ساسی بازد انسانی مقتدر باشد نه بجه بازی
نخبه بودن صرف مدرک تحصیلی داشتن نیست.
اکثر افرادی که الان مدرک عالیه دارند بواسطه سهمیه و رانت و خریداری سوالات مدرک گرفتند. طبق آمار قریب 80 درصد اینها سهمیه ای هستند.
دکتری که توانایی چاپ و انتشار یک مقاله و کتاب یا پروژه علمی را ندارد چطور نخبه نامیده میشود.
کسی که حتی پایان نامه ارشد و دکتری اش را بیرون براش انجام دادند.
مگرهرکه مدرک داشت نخبه است؟؟؟
الان توی شهربگو دتار همه سرش را برمیگردوند
آقای بهرامی به فکر ۴سال آینده هستنده
هرجا میروی ردپای پیمانکاران وجود دارد .
خدا خیر بده همون بنده خدایی را که فرمودن فلان پیمانکار گفته معاون سیاسی سهم من هست. بله درست گفتن، پول کار خودش را کرد. برادر این کجاش نخبه استانی هست.
پول، پول، پول
در آینده ای نزدیک بع نتیجه حرفهای من خواهید رسید.
خوب خداوکیلی خدایی قضاوت کنید و یک طرفه نظر ندین و خدا را زیر پا نزارین.مگه میشه در بین گزینه های که معرفی شده بودن فقط قائمی نخبه باشد ولی بقیه نباشن.
به والله من پای صحبتهای آقای قائمی و بقیه گزینه ها نشسته ام و با همه گزینه ها نشست داشته ام. که قائمی از لحاظ بیان و تفکر و اندیشه نسبت به بقیه اوت بودن. اما متاسفانه در استان ما پول و پارتی بازی حرف اول را میزند نه نخبه بودن. آقایونی که دارین با پول و پارتی بازی شخص مورد نظر را حمایت میکنید به والله این صندلیها ارثی و ماندگار نیستن، دین و ایمان خودتون را نسوزانید بزارید شخصی انتخاب شود که دلسوز و دربین مردم و در خدمت مردم و چاره ساز مشکلات استان باشد.
آقای نماینده محترم حضرتعالی هم آرای چهار دور بعد مردم در بویراحمد علیا و سفلی را در نظر داشته باش. نه پارتی بازی و پول پرستی. شما با آرای این مردم و زیر قرآن وارد مجلس شدین پس نباید به این دو چیز مهم خیانت کنی و باید شخصی را انتخاب کنی که مورد قبول مردم باشد. به نظر شما پارتی بازی و پول مهم تر هست یا آرای مردم.
چهار سال بعد و آرای این مردم را هم در نظر داشته باش. به والله قسم اگر بخواهی با این روش ادامه بدهی مطمئن باش بلای آقای روشنفکر را تجربه خواهی کرد. مردم عاقل و فهمیده هستن. مردم بویراحمد پائین و بالا به خوبی آقای قائمی را میشناسند و با عملکرد خیلی ضعیف ایشان در فرمانداری مارگون و بخشداری پاتاوه اطلاع دارن، مردم میدونن که انتخاب آقای قائمی با پول و پارتی بازی هستش و انتخاب خوبی نیست،بقیه گزینه ها گزینه های خیلی خوب و با عملکرد خیلی عالی بودن ولی یا پول نداشتن یا پارتی در تهران نداشتن، بنده فقط یکی از آنها را که شناخت کامل از ایشان و عملکردهای خیلی خوبی که در فرمانداری سی سخت و مدیر کل پدافند و مدیر کل بازرسی استان داشتن اسم میبرم. آقای عباس بهشتی روی.
در پایان خدمتتون عرض میکنم که آقای نماینده محترم با این انتخاب دارن با تیشه به ریشه خودش میزنن و در دور بعد کل آرای ایشان به ده هزار رای هم نمیرسه.
ببخشید بنده هیچ شخص خاصی را حمایت نمیکردم و هیچ غرض و منظور خاصی هم نسبت به هیچ شخص خاصی نداشتم فقط به خاطر آرای مردم بودم که آقای نماینده باید از آنها نگهداری میکرد برای دور بعدش و حتی با انتخاب بهتری بعنوان معاون سیاسی میتونست آنها را افزایش بده.
خیلی بی عرضه ای با این دفاع کردنت از عباس بهشت روی...
نتیجه می گیریم کر سختیه... جتما باید ببنش معاونت...
بدشون میاد چون که شجاع و نترس هستش و واقعا لیاقتشو هم داره و مایه افتخار برای ایل هستش
بس کامنت گذاشتن مردم خسته شدن
مشک آنست که ببوید نه انکه عطار بگوید.بخدا مملکت بی صاحب قائمی ش و کوچو بی بچه بازی وابی همه چی.
واقعا باید تاسف خورد به حال اونهایی که احساس میکنن هرکس مدرک دکترا گرفته باشه نخبه است یا میتونه در پست و موقعیت مهمی قرار بگیره مدرک دکترای اقای قایمی که کتاب نوشتن چندین مقاله دارن با بقیه مدرک دکترا که تو خیابون میفروشن فرق داره برادر من
خیلیا هستن که بقول عده ای از شما دکترای کوچه بازاری دارن یا پیمانکاری سفارششون رو کرده ولی عرضه اینکه حتی معرفی بشن و گزینه بشن رو ندارن جنم خیلی مهمه عرضه خیلی مهمه مرد میخواد زور زونیش برسه به همچین پستهایی بقول یکی دیگر از نخبگان ایل تامرادی کم نیستن تس خرکان خود قارچ پندار ولی نماینده حتی بهشون فکر هم نمیکنه پس دیگه ....
کوچکواری نوشته قائمی با سعید محمد رفيق هست! خدایی این دیگه آخر استعداد هست طرف از یاسوج بلند بشه بره تهران ..با سران مملکت رفيق بشه .
مجددا نوشتند پیمانکار آقای.... گفته معاونت استانداری سهم من هست! مردک نفهم که مطالبی از روی کینه و حسادت و ناتوانی می نویسی این پیمانکار کدام رسانه یا سایت چنین چیزی گفته ؟
نفهم حالا همین پیمانکار به قول خودت با نفوذ شکایت کرد بگه برام ثابت کنید آنوقت خمیرت می کنند.
تو آدم ناتوان فقط حرف چرت و پرت می نویسی ...
مملکت داری را میدن چهارتا آدم سیاستمدار ، بانفوذ اداره کنند
نمیدن به تو که بلیط اتوبوس تا تهران را نداری.
پست مهم را نمیدن تو که خیابانهای تهران را بلد نیستی..
تو باید درس ها را دوباره بخونی تا کلاس چندم درس خوندن..
همون مدرسه یاد نگرفتی نماینده کلاس کی بود؟