به گزارش عصر دنا، با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از 12 اثر جدید نویسندگان شهرستان کهگیلیه رونمایی شد.
عبدالکریم عبودی در این آیین کتاب را دریچهای به سوی جهان علم و معرفت خواند و گفت:جامعهای که بخواهد به فرزانگی برسد باید به کتاب اهمیت دهد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه بیان کرد: اگر بناست آسیب اجتماعی نباشد باید به کتاب بها بدهیم.
محمود منطقیان در وصف کتاب اظهار کرد: کتاب برای هر نویسنده به منزله فرزندی است که هرگز نمیمیرد؛ گلستان و بوستان ، سعدی را زنده نگه داشته و شاهنامه فردوسی را. انسان با افریدن هر کتاب دوباره متولد میشود و آن که میآفریند نمیمیرد همچنان که فردوسی مولا حافظ، و سعدی نمردن و همواره در میان ما زندگی میکنند.
نویسنده «نگاهی به شاهنامه» با بیان اینکه کتاب باید حامل اندیشه باشد تا بماند و کسی که میخواهد نویسنده باشد باید اثری ماندگار بیافریند،گفت:در نوشتن کتابها سعی کردم حاصل تجربیات دریافتی خودم باشد نه کپی برداری.
منطقیان در خصوص کتاب «منشور کورش هخامنشی افزود: این کتاب به زبان شعر، نگاه نو جهان نو به دنیایی که در آن به جای جنگ صلح، به جای تبعیض عدالت و جای غم و اندوه شادی و آرامش باشد میپردازد. «آیین آزادگی» از دیگر آثار منطقیان بود که با نگاه به اینکه بهترین انسانها انسانهای آزاده و مستقل هستند به نگارش درآمده است.
کتاب «از صفحه خارج شو » به نویسندگی درخشان از دیگر آثاری بود که رونمایی شد. نویسنده در این کتاب به دانش آموزان و سرمایههای آینده مسیر درست و هدایتگر را نشان دهد و در سه بخش تاریخچه سیستم آموزشی، ارائه سیستم ایدهآل و راز موفقیت تحریر شده است.
آسیه عطانژاد نویسنده کتاب «عدل آرمیده در نجف» در وصف مولای متقیان قلم فرسایی کرده است و معتقد است علی«ع» سرمنشأ عدالت بود چرا علی میتواند عدل باشد و دنیای عدالت اما سردمداران در دنیای سیاست نمی توانند جزئی از عدالت اجرا کنند؟!
هم چنین برقک کتابهای «از انفجار تا غار» و «از انشان تا شوشان» را تقدیم کرده و میگوید وقتی دیدم به تاریخ استان اجحاف شده حوادث کوچک را بزرگ کردند که خیلیها احساس کردند تاریخ ما همین است به فکر نوشتن افتادم. این نویسنده برای نگارش کتابهایش و در پی نشانهای تاریخی و معادلسازی آثار سفر 30 ساله به استانهای مختلف داشته است.
«مردم نگاری انتقادی » به عنوان یک تجربه از ستوده بود که در این کتاب سلطه نمادین علیه زنان را موشکافی کرده است.
حامد نیکویی نیز «5 دقیقه تا موفقیت» برنامهریزی برای موفقیت را با زبان روان و ساده تحویل علاقمندان داده است.
داریوش آذربش کتاب «دلنوشتههای جادهای استان» را به زبان لری نوشته و«کوچ پروانه ساورز» را در دست چاپ دارد.
توران سخنگو با نوشتن «عاشقانهای که ما را به دنبال خود کشید» آزاد شدن مرز کربلا در سال ۸۲ و اعزام دانش آموزانی سفر راهیان نور به عتبات عالیات را یادآوری کرد.
«نیمه پنهان من» به نویسندگی مداحی به عزت نفس گمشده نوجوانان پرداخته است.