عصر دنا- یادداشت دریافتی: پس از اعلام نارضایتی عده ای از نخبگان استان از انتصاب های فامیلی و طایفه ای، این رسانه جهت اصلاح امور و اعتماد سازی مجدد نخبگان به مدیریت عالی استان اقدام به انتشار یکی از مطالب ارسالی نمود.
هر چند پس از انتشار خبر با واکنش های بسیاری از تمامی نقاط استان روبرو بودیم ولی مع الاسف هیچ گونه پاسخی از سوی "یداله رحمانی" مدیر عالی دولت در استان یا روابط عمومی ایشان جهت تنویر افکار عمومی ارسال نشده است.
حال جناب آقای اردشیر یاری شما یکی از عاملین نارضایتی عمومی در این استان و بالطبع از دلایل سرخوردگی مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی است، به جای سکوت و سعی در اصلاح روند لابی و سواستفاده از نزدیکی به غلامرضا تاجگردون (نماینده گچساران و باشت )، با گذاشتن وضعیتی حق به جانب در فضای مجازی با تشبیه خود به کناری ثمر دار ، نخبگان و مردم ناراضی را سنگ های حسود تشبیه کرده !
تلاش کرده است که با نوعی فرار به جلو انتصاب پرسر و صدای دو فرزندش ( بدون یک روز سابقه کارشناسی )را در استانداری و اداره کل ورزش و جوانان استان توجیه نماید!
صحبتی با جناب اردشیر یاری
ثمره شما برای انقلاب اسلامی چه بوده که الان ثمردار شده اید.
شما هر چه دارید به برکت این نظام مقدس و هم چنین اشتباهشان در سپردن مسئولیت ها به امثال جنابعالی که از موقعیت های اجتماعی و سیاسی سو استفاده کرده و میکنید و بیش از پیش باعث نارضایتی مردم می شوید.
و در پایان خدمت آقای یاری عرض کنم که شما کنار نیستید، شما و امثالتان که با استفاده از رانت های سیاسی خود، با انتصاب نابجای فرزندانتان سبب نارضایتی مردم از جمهوری اسلامی میشود، جز کسانی هستید که فقط به این درخت تنومند آسیب میزنند.
این رنجنامه را با سخنان رهبر حکیم انقلاب در تاریخ۱۳۷۰/۰۵/۲۳ به پایان می رسانم.
"شما [مسئولان و کارگزاران] چگونه میخواهید محبت و اطمینان مردم را جلب کنید؟ مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسایل خودمان رفتیم، به فکر زندگی شخصی خودمان افتادیم، دنبال تجملات و تشریفاتمان رفتیم، در خرج کردن بیتالمال هیچ حدی برای خودمان قایل نشدیم ـ مگر حدی که دردسر قضایی درست بکند! ـ و هرچه توانستیم خرج کردیم، مگر اعتماد مردم باقی میماند؟ مگر مردم کورند؟ ایرانیان همیشه جزو هوشیارترین ملتها بودهاند؛ امروز هم به برکت انقلاب از هوشیارترینهایند؛ از هوشیارها هم هوشیارترند. آقایان! مگر مردم نمیبینند که ما چگونه زندگی میکنیم؟"
....ببری روی سفره ات.
زمان معاونت پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان تا تونستی ....میگرفتی و بند پ را به کار میبردی. حالا هم که بازنشسته شده ای و داری برای فرزندانت را به زور و پارتی میدونی در ادارات
آقای یاری حرف آخر کل مردم استان به شما اینه که تا کی؟ بقیه با استعداد و تلاش هزار برابر اینا به هیچ جا نرسیدن چون هیچ جایی امثال شما باقی نذاشته.
آیا خبر از حق الناس و قیامت داری ؟