کد خبر: ۳۱۶۳۷
تاریخ انتشار:۱۹:۴۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۴

جزئیات دستگیری کارمند شهرداری مریوان

عصر دنا: دادستان مریوان از دستگیری کارمند شهرداری مریوان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

حجت‌الاسلام کریمی، دادستان عمومی و انقلاب مریوان در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته قوه قضائیه در محل دادگستری این شهرستان برگزار شد، از دستگیری یکی از کارمندان شهرداری مریوان به اتهامات مالی خبر داد و اظهار کرد: این متهم با هویت مشخص توسط یکی از نهادهای امنیتی و اطلاعاتی بازداشت شده و هم‌اکنون در اختیار دستگاه‌های امنیتی قرار دارد.

وی با اشاره به موضوعات مطرح شده در ماه‌های اخیر در فضای مجازی، از بررسی دقیق این پرونده توسط دستگاه‌های اطلاعاتی خبر داد و افزود: پس از پایان تحقیقات مقدماتی، پرونده جهت رسیدگی قضایی در دستور کار دادگستری قرار خواهد گرفت.

دادستان‌ مریوان با بیان اینکه دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد اداری و مالی قاطعانه برخورد می‌کند، تصریح کرد: برخورد با هرگونه تخلف مالی در هر سطحی، بدون اغماض دنبال خواهد شد.

همچنین ۱۳ خردادماه سال‌ جاری، رئیس کل دادگستری استان کردستان از دستگیری ۲ نفر از کارمندان شهرداری شهرستان مریوان به اتهام اختلاس از طریق سندسازی مالی خبر داد.

برای این دو متهم به اتهام اختلاس از طریق سندسازی مالی به مبلغ بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال در شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب مریوان پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات در رابطه با ابعاد این پرونده ادامه دارد.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین