تاریخ انتشار:۱۵:۴۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۴

سید اسماعیل دژه؛ قهرمان دهدشتی که مقابل صهیونیسم ایستاد و به جای مدال، محرومیت گرفت

عصر دنا: سید اسماعیل دژه، فوتسالیست نامدار کهگیلویه و بویراحمدی و یکی از پرافتخارترین بازیکنان تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران، امروز نه به دلیل تخلف یا بی‌اخلاقی، بلکه به‌خاطر یک ایستادگی شجاعانه در برابر رژیم صهیونیستی، با محرومیت چهار ساله مواجه شده است. اما این محرومیت، برای او مدال افتخار آزادی‌خواهی است، نه لکه‌ای بر پرونده‌اش.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): سید اسماعیل دژه؛ قهرمان دهدشتی که مقابل صهیونیسم ایستاد و به جای مدال، محرومیت گرفت

به گزارش عصر دنا، در جهانی که سیاست بر سکوهای ورزشی سایه انداخته و عدالت در محاصره قدرت‌های رسانه‌ای و سیاسی گرفتار آمده، هنوز هم هستند ورزشکارانی که صدای حقیقت را، حتی اگر بهایش سنگین باشد، فریاد می‌زنند. سید اسماعیل دژه، فوتسالیست نامدار کهگیلویه و بویراحمدی و یکی از پرافتخارترین بازیکنان تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران، امروز نه به دلیل تخلف یا بی‌اخلاقی، بلکه به‌خاطر یک ایستادگی شجاعانه در برابر رژیم صهیونیستی، با محرومیت چهار ساله مواجه شده است. اما این محرومیت، برای او مدال افتخار آزادی‌خواهی است، نه لکه‌ای بر پرونده‌اش.

گل پیروزی و نماد مقاومت
در جریان رقابت‌های جهانی فوتسال ناشنوایان در ایتالیا، جایی که تیم ملی ایران با درخشش ستارگانش، برای چهارمین بار قهرمانی جهان را از آن خود کرد، سید اسماعیل دژه، پس از گلزنی برابر کویت، با حرکتی نمادین در مقابل دوربین‌ها، از مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی حمایت کرد. حرکتی که از دل یک ملت برآمده بود، نه از یک بازیکن تنها.
این حرکت، نه فقط یک ژست سیاسی، بلکه فریادی انسانی در برابر ظلم بود؛ فریادی که از دل ورزش برخاست و قلب میلیون‌ها آزاده را در سراسر جهان به تپش درآورد.
سزای ایستادگی: چهار سال محرومیت
رژیم صهیونیستی، که امروز بیش از همیشه در انزوا و نفرت جهانی گرفتار شده، از حرکت یک ورزشکار ناشنوا نیز برآشفته شد و از فدراسیون جهانی فوتبال ناشنوایان خواستار برخورد با دژه شد. فدراسیون جهانی نیز، در حرکتی شتاب‌زده و کاملاً جانبدارانه، حکم به محرومیت چهار ساله این ورزشکار و جریمه ۳ هزار دلاری او داد.
اما آنچه در این ماجرا اهمیت دارد، نه محرومیت، بلکه دلیل آن است. دژه، نه به دلیل تخلف ورزشی، بلکه به دلیل حمایت از مظلومان و مخالفت با جنایتکاران مجازات شده است. و این، برای مردمان مقاوم، نه لکه ننگ، بلکه نشان شرافت و افتخار است.
واکنش‌ها: افتخار برای کهگیلویه و بویراحمد، الگو برای ایران
فاطمه صادقی، رئیس هیأت ناشنوایان استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به سابقه ۱۸ ساله این ورزشکار در تیم ملی، گفت: «حرکت دژه، دفاع از انسانیت و اعتراض به جنایت‌کارترین رژیم عصر حاضر بود. این محرومیت، مهر تأییدی است بر پاکی و غیرت این جوان افتخارآفرین که با شجاعت، صدای مردم مظلوم را به گوش دنیا رساند.»
او همچنین خواستار استقبال باشکوه مردمی و تجلیل ویژه از سید اسماعیل دژه از سوی فدراسیون ناشنوایان و وزارت ورزش شد. «باید به قهرمانان واقعی‌مان افتخار کنیم؛ کسانی که نه‌تنها در میدان ورزشی، که در میدان شرف و غیرت نیز پیشتازند.»
دژه کیست؟ یک عمر افتخار برای ایران
نام سید اسماعیل دژه برای جامعه ورزش ناشنوایان، نامی آشناست. ۱۸ سال حضور مستمر و مؤثر در تیم ملی فوتسال ناشنوایان، او را به یکی از ارکان اصلی افتخارات این تیم تبدیل کرده است. دژه نه‌تنها بارها با گل‌های حساسش مسیر تیم ملی را هموار کرده، بلکه همواره الگویی از اخلاق، تعهد، و غرور ملی بوده است. حال، چنین چهره‌ای، به دلیل ایستادن در صف حق، از بازی محروم می‌شود؟ این پرسشی است که باید افکار عمومی جهان به آن پاسخ دهند.
وقتی قهرمانان ما فراتر از ورزش عمل می‌کنند
ورزش، فقط رقابت نیست؛ سکویی برای بیان هویت، فرهنگ، و وجدان است. سید اسماعیل دژه این سکو را به درستی شناخت و از آن برای رساندن پیامی انسانی بهره برد. اگرچه هزینه‌ای سنگین پرداخت، اما در تاریخ این ملت، قهرمانانی چون او همیشه ماندگار خواهند ماند؛ قهرمانانی که به جای آنکه مدال بگیرند، محروم می‌شوند، اما قلب یک ملت را با خود همراه دارند.
ایران باید بایستد؛ پشت قهرمانش
اکنون نوبت مسئولان ورزش کشور است که از این جوان غیور و با‌اخلاق حمایت کنند. انتظار می‌رود وزارت ورزش و فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان، نه‌تنها در برابر این حکم ناعادلانه اعتراض رسمی ثبت کنند، بلکه زمینه تجلیل شایسته از دژه را فراهم کنند. ملت ایران نیز، همواره قدرشناس قهرمانانی بوده که صدای مظلومان را فریاد زده‌اند.
محرومیت یا افتخار؟

پایان محرومیت ملی پوش فوتسال ناشنوایان 

سید اسماعیل دژه بازیکن تیم ملی فوتسال ناشنوایان که در جریان رقابت قهرمانی جهان با محرومیت مواجه شد، برای حضور در رویدادهای دیگر مشکلی جهت همراهی هم تیمی‌هایش ندارد. 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، در جریان پنجمین دوره مسابقات فوتسال ناشنوایان قهرمانی جهان، سید اسماعیل دژه بازیکن تیم ملی ایران در مرحله گروهی با حکم محرومیت مواجه شد. 

این ملی پوش فوتسال ناشنوای ایران در دیدار تیم ملی ایران برابر اروگوئه حرکتی در واکنش به محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی انجام داد که منجر محرومیتش توسط برگزارکنندگان مسابقات شد. 

دیدار با اروگوئه  سومین دیدار تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در مرحله گروهی رقابت های قهرمانی جهان بود. با اعمال این محرومیت، دژه ۵ دیدار بعدی تیم ملی را از دست داد. محرومیت این بازیکن اما تنها مربوط به مسابقات قهرمانی جهان و دیدارهای برگزار شده در جریان این رقابت ها بود. 

بنابراین با اتمام مسابقات فوتسال قهرمانی جهان، محرومیت سید اسماعیل دژه هم به پایان رسید و او می تواند برای رویدادهای آتی، تیم ملی و دیگر هم تیمی هایش را همراهی کند. 

پنجمین دوره مسابقات فوتسال ناشنوایان قهرمانی جهان ۲۴ خرداد تا ۶ تیر در مونته سیلوانو ایتالیا برگزار شد. تیم ملی ایران این رقابت ها را با ثبت چهارمین قهرمانی برای خود به پایان رساند.

این محرومیت، برای تاریخ ایران، مدالی است که بر سینه شجاعت نصب شده است.

برچسب ها: اسماعیل دژه
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.