تاریخ انتشار:۰۸:۵۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: ارائه راهکارهای جدید برای حفظ، ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت

عصر دنا: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راهکارهای جدید برای حفظ، ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه و نسل آینده ارائه شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا به نقل از خبرگزاری ایثار از یاسوج؛یداله رحمانی در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: آن همه رشادت‌ها، ایثارگری‌ها، سلحشور، سرافرازی و اخلاص شهدای گرانقدر باید به خوبی پاس داشته شوند.
رحمانی خاطرنشان کرد: مردم این استان همواره در زمینه ایثار و شهادت پیشتاز بودند و گواه آن حضور ۴۶ هزار رزمنده در دوران جنگ تحمیلی، تقدیم ۲ هزار شهید، ۱۳ هزار جانباز و ۳۱۷ آزاده است.
استاندار با اشاره به اینکه ۸۷ هزار و ۶۰۰ نفر معادل ۱۱ درصد جمعیت استان را جامعه شاهد و ایثارگر تشکیل داده است، گفت: پاسداشت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه همه مسئولان است و برای تحقق فرهنگ ایثار و شهادت راهکار ارائه شود.  
وی با تاکید به اینکه، اقدامات مورد نیاز برای رفع دغدغه‌های خانواده شهدا و ایثارگران انجام شود، اظهار داشت: یکی از دغدغه‌ها ساماندهی گلزار شهدا است که برخی از آنها حتی مسیر دسترسی ندارند که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، بنیاد شهید و معاونت عمرانی استانداری نسبت به احصاء گلزارهایی که ساماندهی نشدند اقدام کنند.
استاندار عنوان کرد: مشکلات گلزارهای شهدا به تفکیک شهرستان‌ها ابلاغ شود تا فرمانداران از اعتبارات فصل‌های مربوطه برای تکمیل آنها اقدام کنند.
رحمانی، مسکن را از دیگر دغدغه جامعه شاهد و ایثارگر استان دانست و افزود: مسکن این جامعه در طرح نهضت ملی مسکن، جوانی جمعیت، جوانان و محرومین دیده شود و خانواده‌هایی که هنوز نتوانستند صاحب مسکن شوند در دستور کار دیده شود.
وی به دغدغه اشتغال خانواده شهدا و ایثارگران اشاره و اظهار کرد: برای اشتغال این اقشار دستورالعمل و سازو کارهای خوبی پیش بینی شده است که در هر آزمونی که برگزار می‌شود ۲۵ درصد پذیرفته شدگان از خانواده شهدا و ایثارگران باشد که به هر دستگاهی سهمیه آزمون داده می‌شود این مهم مورد توجه باشد.
استاندار در خصوص قانون تبدیل وضعیت ایثارگران گفت: طبق این قانون نیروهای قراردادی خانواده شهدا و ایثارگران تبدیل وضعیت می‌شوند و اگر در اداره‌ای وضعیت نیروی مشخص نشده است به معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری منعکس کند.
رحمانی با بیان اینکه، اشتغال جامعه شاهد و ایثارگر مورد توجه همه دستگاه‌ها باشد، گفت: سال گذشته کارهای خوبی در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گرفت که از جمله آن برگزاری خوب و باشکوه دومین کنگره ملی سرداران و شهدای استان بود که در کشور بی‌نظیر برگزار شد.
وی عنوان کرد از هم اکنون برنامه‌ریزی برای برگزاری سومین کنگره ملی شهدای استان با جمع‌آوری اسناد مربوط به شهدا، نصب تصاویر شهدا در چارچوب سازه‌های جدید و مواردی از این قبیل انجام شود.
استاندار عنوان کرد: میزبانی جشنواره داستان نویسی شهدای غریب به استان واگذار شده است و از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم انجام، ضمن اینکه همه مکلف هستیم برای برگزاری بهتر این جشنواره همکاری کنیم.
وی با اشاره به در پیش بودن سوم خرداد سالروز عملیات بیت‌المقدس گفت: جمعی از فرزندان استان در این عملیات به درجه رفیع شهادت نائل شدند که در آستانه سوم خرداد از خانواده آنها تجلیل شود.
رحمانی به حماسه قیام ۱۹ آبان سال ۵۷ مسجد شهیدان گچساران اشاره و ابراز داشت: قیام مردم گچساران در تقویم به ثبت رسید و سال گذشته توانستیم نخستین گردهمایی بزرگداشت این حماسه تاریخی را برگزار کنیم و همه ساله این مناسبت گرامی داشته شود.
استاندار، تدوین نقشه راه فرهنگی در حوزه ایثارگران و صیانت از منزلت اجتماعی و تکریم آنها را مورد تاکید قرار داد و گفت: مشخص شدن روزی به عنوان تکریم و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران پیگیری می‌شود.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.