کد خبر: ۳۱۱۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار:۱۰:۱۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

جوابیه ای به مطب «رحمانی و احمدزاده؛ دو روی یک سکه»/ اصلاح طلب نماها به جهت عدم تامین منافع ساز مخالفت و تخریب کوک کرده اند

عصر دنا: جریانات شکست خورده سیاسی که مردم دست رد به سینه آن‌ها زده اند در حال تخریب مدیران جریانات پیروز هستند و جریانات سیاسی پیروز به شدت فشار را بر استاندار برای سهم بردن از انتصابات افزایش داده اند! اصلاح طلب نماها به جهت عدم تامین منافع ساز مخالفت و تخریب کوک کرده اند و اصلاح طلبان دلسوز و نجیب که با کمک بدنه مردمی دولت عامل پیروزی دولت بوده اند نگران شرایط موجود و اعتماد مردم هستند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، یکی از شهروندان در واکنش به مطلب منتشر شده در سایت عصر دنا با عنوان «رحمانی و احمدزاده؛ دو روی یک سکه» جوابیه ای ارسال کرده است که به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حال‌ و روز این روزهای استان کهگیلویه و بویراحمد باوجود خدمات بسیار نظام ؛ در برخی حوزه ها  بسیار نگران‌کننده است  و نیاز به تغییرات و اصلاحات اساسی دارد. استانی با ۸ درصد روان‌آب‌های کشور با ۱۰ اقلیم از ۱۳ اقلیم موجود، با ۲۵ درصد نفت و گاز در کشوری که قدرت اول مجموع نفت گاز است با بیشترین جاذبه های طبیعی به نسبت وسعت با بیشترین سطح جنگ بلوط به نسبت مساحت در کشور، با ۴۷۵ گونه گیاهان دارویی و با ۲۲۰۰ گونه گیاهی و با قرار گیری در مرکز ثقل استان های بوشهر، خوزستان، یزد، اصفهان و فارس از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیری برخوردار است استانی که ۷ درصد معادن کشور را در اختیار دارد  و از سویی فقط  یک درصد وسعت و یک درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است اما باید از خودمان بپرسیم چه اتفاقی افتاده که چنین استانی در جدول شاخص‌های توسعه در این چند هه در ته جدول قرار گرفته است. نقش ما اصحاب رسانه در این عقب‌ماندگی چیست؟ آیا آگر ما اصحاب رسانه نبودیم شرایط از این بدتر بود؟ کجای مسیر اشتباه رفتیم که امروز در آسیب‌های اجتماعی از اعتیاد گرفته تا طلاق تا خودکشی و.....هر روز با شتاب بیشتری حرکت می‌کنیم! کجای کار به بیراهه رفتیم که دانش‌آموزان این استان با وجود قرار گرفتن در مرکز استان‌های یزد، خوزستان، شیراز، و اصفهان و با وجود حجم عظیمی از منابع و ظرفیت های اقتصادی، آنقد از نظر سخت افزاری و نرم افزاری چه در خانواده ها و چه در آموزش پرورش محرومند که در سال‌های گذشته از ۱۴۰۱، ۱۴۰۲تا ۱۴۰۳ در مجموع ضعیف ترین نمرات نهایی دانش آموزان کشور را کسب کرده اند تا به دلیل تأثیر ۵۰ و ۶۰ درصدی معدل نهایی دوازدهم در کنکور، عملا از رقابت با دانش‌آموزان دیگر اُستان‌ها جا بمانند؟ چه کرده‌ایم و چرا در تامین ابتدایی‌ترین خدمات در اوج پمپاژ منابع مالی به استان لنگ زده ایم  که بسیاری از گردشگران  و سرمایه گذاران که در این سال‌ها به استان آمده اند از تصمیم خود پشیمان شده اند؟ چه کرده ایم که امروز در استانی با بیشترین روان‌آب های کشور نسبت به وسعت و جمعیت، مردم از بی آبی رنج میبرند و کجا کوتاهی ‌کردیم که منابع آب و خاک ما پیش چشممان و در زمان استانداران بومی و مدیران بومی و سیاستمداران مدعی و ما اصحاب رسانه همیشه طلبکار غارت شدند؟ کجا ساز اشتباهی نواختیم که حتی زیرساخت‌های ما در بخش‌های مانند ورزش، آب و...به حال خود رها شدند و پروژه‌های این استان گاها بعد از پنج برابر زمان در نظر گرفته یا ده‌ها برابر هزینه برآورد شده به بهره برداری رسیده اند؟ و چند هزار استعداد هنری، ورزشی و علمی ما سرکوب شدند!  اگر تامل میکردیم میدیدم  بخش زیادی از عملکردهای مفید و دستاوردهای  مثبت این اُستان توسط مدیران و استانداران کارامد بوده است که از بیرون آستانه آمده اند و ما اصحاب رسانه تقریبا نقشی در داشته‌ها نداشتیم! و هیچگاه قلم به تحسین این محاسن نچرخاندیم!

شرایط کشور امروز بعد از جنگ هشت ساله در بدترین وضعیت ممکن قراردارد اُستان در  شرایطی قرار دارد  که مرزبندی های مضحکانه و تاسف‌بار طایفه‌ای و جغرافیایی و تعصبات طایفه‌ای و قومی توسط عده ای مدیران و  سیاستمدار ناکارامد و در جریانات سیاسی و اداری  برای دیدن نشدن ناکارامدی این افراد به اوج خود رسیده است و شاهد پمپاژ انواع دروغ و بی اخلاقی تقابل و تفرقه افکنی  توسط فعالان مجازی غرق در این تعصبات در فضای حقیقی و مجازی هستیم و فضا را آنقد مسموم کرده اند تا مردم درست را از اشتباه تشخیص ندهند و توسط پرچم داران و تصمیم گیران این جریانات مبتنی بر تعصبات کورکورانه فریب بخورند. اکثر فعالان اجتماعی، سیاسی تا مجازی و رسانه ای استانی گرفتار سیاست زدگی، نااگاهی و تعصبات کورکورانه  شده‌اند و دلسوزان و افراد آگاه رسانه ای و دیگر حوزه‌ها علنا و عملا برای اصلاح امور دچار سردرگمی شده اند  اکثر فرزندان اُستانی که در بیرون استان جایگاههای ملی دارند عملا نسبت به حال و روز مردم استان بی تفاوت بوده و هستند اما باز از استانداران همیشه سهم  خواهی می‌کنند.

جریانات شکست خورده سیاسی که مردم دست رد به سینه آن‌ها زده اند در حال تخریب مدیران جریانات پیروز هستند و جریانات سیاسی پیروز به شدت فشار را بر استاندار برای سهم بردن از انتصابات افزایش داده اند! اصلاح طلب نماها به جهت عدم تامین منافع ساز مخالفت و تخریب کوک کرده اند و اصلاح طلبان دلسوز و نجیب که با کمک بدنه مردمی دولت عامل پیروزی دولت بوده اند نگران شرایط موجود و اعتماد مردم هستند که پشت سر آن‌ها در ستادها حضور پیدا کردند از یک طرف استاندار و نمایندگان را نقد می‌کنند و از طرفی نگراند این نقدها باعث شود مردم محاسن و تلاش‌های بسیار استاندار و مجموعه دولت را نبینند و  تنها گذاشتن استاندار در این شرایط باعث تضعیف ایشان و سوءاستفاده منفعت طلبان چند نبشی و نمایندگانی شود که تمام فشار خود را  در پاتیتخت و در وزارت خانه ها و نهادهای ریاست جمهوری  به کار میگیرند تا نیروهای مطیع خود را در جایگاهها بگذارند. در این بین اما اصول گراهای دلسوز و متنفذ  نیز هستند به دلایلی از جمله؛ اشتباهات و عملکرد ضعیف مجموعه دولت گذشته در استان و میدان ندادن به دلسوزان و بزرگان اصول گرایی و مشاهده اعتدال و تلاش‌ها و صداقت استاندار در جلسات و دلسوزی برای شرایط حساس موجود کشور فعلا اقدام به نقد شرایط موجود نکرده اند.

حالا استانی با چنین داشته ها و نداشته‌ها و درگیر انواع محدودیت‌ها، انحرافات، بیراهه ها و عقب‌ماندگی ها را در چنین شرایط حساس و شبه بحرانی با این حجم از مطالبات و فشارهای درست و اشتباه مردم و نمایندگان و گروهای سیاسی و رسانه ها  به یدالله رحمانی سپرده ایم و در همین ابتدا به جهت اینکه احساس می‌کنیم در فلان حوزه و در فلان انتصاب اشتباهی صورت گرفته است تمام اقدامات و تلاش‌ها و دستاوردهای ایشان را زیر سوال میبریم و  تامل نمی‌کنیم یکی از دلایل اینهمه عقب ماندگی در استان میتواند همین رویه ها و نگاه‌های صفر و صدی رسانه‌ها و فعالان سیاسی در این سال‌های اخیر باشد.  باید این رویه را تغییر داد و اصلاح کرد باید از خودمان بپرسیم چرا با وجودی طبق آمار فرهنگ و ارشاد بیش از صد رسانه فعال در استان داریم نتوانسته ایم  نقش موثری در توسعه استان بازی کنند؟ چرا ما فعالان و اصحاب رسانه را فقط باید در نقد و سیاه نمایی، ندیدن محاسن و ناامید کردن مردم ببینند؟ بیایید یک بار هم شده رویه‌ها را تغییر دهیم و این شیوه را نیز امتحان کنیم کمترین سود تغییر رویه،  حق‌الناسی بر گردن ما نیست.

توجه و تمرکز بر مناصب طایفه‌ای و منطقه‌ای و شمارش مدیران مناطق و طوایف مختلف تا به امروز نه تنها کمترین تاثیر مثبتی بر توسعه استان نداشته و نخواهد داشت و بلکه اثرات منفی بسیاری نیز بر توسعه و وحدت استان نیز داشته است. اتفاقا این خطای نابخشودنی در استانی به دلیل بافت عشیره‌ای و طایفه‌ای باعث خواهد شد این شمارش‌ها به بخش‌ها و طوایف و مناطق مختلف تسری پیدا می‌کند و به یک بدعت اشتباه تبدیل گردد و  این گروها هر کدام مدعی میشوند چرا از طوایف و بخش ما یا منطقه ما یا دهستان ما مدیری نداریم؟

به فرض آیا اگر به صورت مساوی از هر طایفه و بخش و منطقه‌ای مدیر و معاون داشته باشیم ذره‌ای بر کارامدی دولت تاثیر دارد؟

پس آن چیزی مهم است شایستگی افراد است همدلی مردم استان است و  نقد به عدم شایستگی هر مدیر ناکارامدی پذیرفته می‌باشد.

خود استاندار بارها عملکرد مدیران را رصد کردند  کم کاری برخی مدیران را گوشزد  کرده و طبق اصول اخلاقی و مدیریت فرصتی اندک به این افراد داده خود را اصلاح کنند و برخی مدیران نیز در آستانه تغییر می باشند و حتی برخی مدیر منتسب شده این دولت نیز اگر تغییرات قابل توجه در حوزه کاری خود ایجاد نکنند کنار گذاشته خواهند شد یعنی اینگونه نیست که استاندار به هر قیمتی بر تداوم مدیریت هر مدیر این دولت پافشاری کند.

یدالله رحمانی از لحظه ورود خود به استان بر سرمایه گذاری تاکید کردند و اعتقاد داشتند با این منابع اندک و دلخوش کردن به مصوبات و تخصیص سالانه بودجه فقط برای عمر مردم تلف می‌شود و این منابع حتی برای توسعه زیرساخت های خدماتی ناچیزند. باید به هر طریقی جهت توسعه زیرساخت‌ها  منابع جذب کرد و  تنها راه توسعه استان ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به استان می باشد.

یدالله رحمانی به پشتوانه تجارب بسیار خود در عرصه اقتصادی،  براساس ظرفیت‌های بومی و بر مبنای بومی‌سازی توسعه بر اساس زنجیره‌های ارزشی شامل گیاهان دارویی، نفت، گاز، پتروشیمی؛ بلوط و صنایع وابسته به بلوط، شیلات و آبزیان و گردشگری که  وزارت کشور برای استان در نظر گرفته است فعالیت خود را با تلاش شبانه روزی و جلسات مداوم با مدیران آغاز و دنبال می‌کند که تا به امروز مردم، اصحاب رسانه منصفانه و پیگیر و حاضر در جلسات و مدیران دولت قبل و مدیران جدید بر تفاوت نگاه یدالله رحمانی و پیگیری‌های موثر وی در تهران تا یاسوج تا اخذ و جذب اعتبارات تا جذب سرمایه گذار گواهی شهادت می‌دهند.

سرمایه گذاری و تولید آنچنان برای یدالله رحمانی مهم و حیاتی ست که پنج شنبه های هر هفته را جهت رفع موانع تولید و جذب سرمایه گذار پنج شنبه‌های اقتصادی نامیده است. و اثرات این برنامه ریزی و پیگیری‌ها را در چند ماه آینده و با کلنگ زنی و اجرای ده‌ها پروژه اقتصادی به ارزش تقریبی ۸.۲ میلیارد دلار در مناطق مختلف استان  مشاهده خواهیم کرد.

انصاف حکم می‌کند  اگر وعده‌های یدالله رحمانی برای اساس برنامه زمانبندی محقق نشد ایشان را نقد کنیم  یا اگر ناکارمدی مدیری آشکار شد و یدالله رحمانی هر گونه رابطه‌ی فامیلی و رفاقتی را عامل برخورد نکردن با مدیر مربوطه قرار داد وی را نقد کنیم

این نوع  نقد تعداد کم و زیاد مدیران یک منطقه و طایفه و قوم دردی را دوا نمیکند بلکه عامل عقب ماندگی و تفرقه در استان است. اتفاقا خیلی از دوستان اعتقاد دارند دلیل پیگیری‌های مداوم یدالله رحمانی و تلاش‌های شبانه روزی وی برای رشد و توسعه اقتصادی استان و دقت عجیب ایشان به ریز آمار و ارقام در جلسات و کنترل مدیران به این دلیل است که یدالله رحمانی میخواهد عملکرد بسیار خوبی از خود به یادگار بگذارد تا این عملکرد مطلوب در صورت حضور در رقابت سیاسی اهرمی برای موفقیت ایشان شود.

رسانه عصر دنا باید می‌نوشت تجربه تلخ گذشته نشان داده که رسانه های پرتعداد و فعال استان با وجودی نقدهای شبانه روزی در یکی دهه اخیر نتوانسته‌اند تغییری در استان ایجاد کنند باید مینوشت تجربه تلخ گذشته نشان داده بدون سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد بستر مناسب خدماتی و امنیتی برای سرمایه گذاران عملا توسعه در استان غیر ممکن است باید بنویسید تجربه نشان داده تا زمانی به این مرز‌های جغرافیایی و طایفه‌ای میپردازیم و مدیران منتسب به آن‌ها را می‌شماریم باعث ایجاد تفرقه و شعله ور شدن تعصبات کورکورانه در استان می‌شویم باید بنویسید تا زمانی رسانه ها کار حرفه‌ای و جذب مخاطب را فقط در انتقادات ولو غیر منصفانه می‌بینند شرایط تغییر نخواهد کرد. باید بنویسند تجربه درس بزرگی به ما اصحاب رسانه داد و ما امروز فهمیدیم برای انتقاد باید محاسن و معایب کنار هم دیده شود نباید یک طرفه قضاوت کرد باید بنویسند امروز بعد از سال‌ها کار رسانه ‌ای و عدم تاثیر قابل قبول رسانه ها بر توسعه فهمیدیم باید در شیوه و کار خود تغییر ایجاد کنیم.

من الله توفیق

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
یاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
خدایی دوتا آدم درستکاروکاربلد وخدا شناسی بزارین تواین دم دستگاههاکه به درد مردم رسیدگی کنند نه اینکه سواد صحبت کردن هم نداشته باشن ای باند بازیا عزل ونصب های الکی که فقط وقت تلف کردنه برا خودتون خوبه نه برا درد مردم واقعا برا کل مسئولین این استان متاسفم الان کل اخباراستان فقط شده عزل ونصب بابا ازاین مردم خجالت بکشین قیامت باید جوابگو باشین وسلام
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
آخرین اخبار