کد خبر: ۳۰۶۹۳
تاریخ انتشار:۰۱:۱۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴

حزب‌الله شایعات رویترز را تکذیب کرد

عصر دنا: حزب‌الله لبنان امروز پنجشنبه ادعاهای منتسب به این گروه توسط یک خبرگزاری انگلیسی را تکذیب کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای ادعاهای منتسب به این گروه مقاومت در خبرگزاری انگلیسی رویترز را تکذیب کرد.

خبرگزاری رویترز که در هفته‌های گذشته به فضاسازی علیه گروه‌های مقاومت اشتغال داشته چند روز پیش مدعی شده بود حزب‌الله لبنان آماده است در خصوص آینده سلاح خود وارد مذاکره شود مشروط بر آنکه اسرائیل از خاک لبنان عقب‌نشینی کند و به حملاتش پایان دهد.

حزب‌الله در بیانیه‌ای امروز پنجشنبه گفته که گزارش‌های اخیر رسانه‌ای بر اساس انتساب اطلاعات به منابع یا مقام‌های حزب‌الله کاملا غلط است.

در این بیانیه آمده است: «ما آنچه روشن است را دوباره بیان می‌کنیم: هیچ منبعی در درون حزب‌الله وجود ندارند و مواضع این حزب تنها از طریق بیانیه‌های رسمی یا اظهارات مقام‌های رسمی و وب‌سایت‌های حزب‌الله اعلام می‌شوند.»

حزب‌الله در پایان این بیانیه از رسانه‌ها خواسته در انتشار این گونه اخبار نهایت دقت را به خرج داده و از انتشار مطالبی که رسمی نیستند خودداری کنند.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.