محمود سیجانی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی با اشاره به اقدامات تولیدکنندگان و صنعتگران در شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران اظهار داشت: واحدهای تولیدی که در حوزه غذایی، ظروف صنایع غذایی، آب معدنی سلولزی، بهداشتی و سایر موارد که نیاز اساسی مردم بود، به صورت سه شیفت کار می کردند تا کمبودی در بازار نداشته باشیم.
وی افزود: در روز اول جنگ به خاطر سفرهای مردم از تهران به سایر شهرها شاهد کمبود نیروی انسانی و کاهش تولید بودیم اما این واحدها با تعداد نیروی کم نیز اقدام به تولید می کردند و تعطیل ناپذیر بودند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران ادامه داد: بازدیدهای میدانی از شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی توسط این اداره کل صورت گرفت تا نیاز واحدها را در شرایط جنگی رصد کرده و تامین کنیم تا اختلالی در تولید صورت نگیرد.
وی با بیان اینکه نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی را اولویت بندی کردیم گفت: این واحدها مشکلات مختلفی از جمله تامین مواد اولیه، حمل و نقل و تامین سوخت داشتند که به صورت بر اساس تامین نیاز مردم اولویت بندی صورت گرفت.
سیجانی عنوان کرد: یکسری از مواد اولیه در بورس عرضه می شد که متعلق به پتروشیمی ها بود در این زمینه تدابیری اندیشه شد ضمن اینکه ترخیص کالاها و مواد اولیه از گمرک و بنادرها سرعت بخشیده شد.
تسهیلگری و حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر اینکه بسته حمایتی برای واحدهای تولیدی و صنعتی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده شده است گفت: این بسته در راستای تسهیل گری و حمایت از واحدهاست که به مسائل مهمی از جمله تامین نقدینگی مالی، مباحث پرداختی مالیاتی و بیمه ای، تسهیلات بانکی و تامین زیرساخت ها، ماشین آلات و تخصیص ارز و سایر مباحث پرداخته است.
وی بیان داشت: نهادهای متولی درصدد هستند تا به همه واحدهای تولیدی بخصوص واحدهایی که در جنگ ۱۲ روزه دچار آسیب شدند کمک کنند ، آنها در اولویت تجهیز ماشین آلات و مواد اولیه و تخصیص ارز قرار دهند تا با ایجاد زیرساخت ها و تامین نیازها بتوانند به سرعت وارد چرخه تولید شوند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطر نشان کرد: حدود ۱۲ واحد صنعتی و تولیدی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران دچار آسیب و خسارت شدند که پیگیر رفع مشکلات آنان هستیم تا در کمترین زمان موانع آنها رفع شود.