کد خبر: ۳۱۷۵۷
تاریخ انتشار:۱۷:۴۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۴

واحدهای تولیدی در جنگ سه‌شیفت کار می‌کردند/ تامین مالی و زیرساختی واحدهای آسیب‌دیده

عصر دنا: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحدهای تولیدی که مرتبط با کالاهای اساسی و ضروری مردم بودند، به صورت سه شیفت کار می کردند تا خللی در رفع نیازهای مردم به وجود نیاید.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

محمود سیجانی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی با اشاره به اقدامات تولیدکنندگان و صنعتگران در شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران اظهار داشت: واحدهای تولیدی که در حوزه غذایی، ظروف صنایع غذایی، آب معدنی سلولزی، بهداشتی و سایر موارد که نیاز اساسی مردم بود، به صورت سه شیفت کار می کردند تا کمبودی در بازار نداشته باشیم.

وی افزود: در روز اول جنگ به خاطر سفرهای مردم از تهران به سایر شهرها شاهد کمبود نیروی انسانی و کاهش تولید بودیم اما این واحدها با تعداد نیروی کم نیز اقدام به تولید می کردند و تعطیل ناپذیر بودند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران ادامه داد: بازدیدهای میدانی از شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی توسط این اداره کل صورت گرفت تا نیاز واحدها را در شرایط جنگی رصد کرده و تامین کنیم تا اختلالی در تولید صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی را اولویت بندی کردیم گفت: این واحدها مشکلات مختلفی از جمله تامین مواد اولیه، حمل و نقل و تامین سوخت داشتند که به صورت بر اساس تامین نیاز مردم اولویت بندی صورت گرفت.

سیجانی عنوان کرد: یکسری از مواد اولیه در بورس عرضه می شد که متعلق به پتروشیمی ها بود در این زمینه تدابیری اندیشه شد ضمن اینکه ترخیص کالاها و مواد اولیه از گمرک و بنادرها سرعت بخشیده شد.

تسهیل‌گری و حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر اینکه بسته حمایتی برای واحدهای تولیدی و صنعتی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده شده است گفت: این بسته در راستای تسهیل گری و حمایت از واحدهاست که به مسائل مهمی از جمله تامین نقدینگی مالی، مباحث پرداختی مالیاتی و بیمه ای، تسهیلات بانکی و تامین زیرساخت ها، ماشین آلات و تخصیص ارز و سایر مباحث پرداخته است.

وی بیان داشت: نهادهای متولی درصدد هستند تا به همه واحدهای تولیدی بخصوص واحدهایی که در جنگ ۱۲ روزه دچار آسیب شدند کمک کنند ، آنها در اولویت تجهیز ماشین آلات و مواد اولیه و تخصیص ارز قرار دهند تا با ایجاد زیرساخت ها و تامین نیازها بتوانند به سرعت وارد چرخه تولید شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطر نشان کرد: حدود ۱۲ واحد صنعتی و تولیدی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران دچار آسیب و خسارت شدند که پیگیر رفع مشکلات آنان هستیم تا در کمترین زمان موانع آنها رفع شود.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.