کد خبر: ۳۰۱۷۵
تاریخ انتشار:۰۵:۳۰ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اشد مجازات برای جاعل مجوز منابع طبیعی در دزفول

عصر دنا: رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول گفت: جاعل مجوزهای منابع طبیعی که با جعل مجوزهای قانونی، اقدام به قاچاق چوب می‌کرد با پیگیری حقوقی به ۵۴ ماه حبس محکوم شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

محمد شفیعی زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: قاچاقچی چوب که با جعل مهر و مجوزهای حمل چوب منابع طبیعی اقدام به قاچاق چوب در شهرستان دزفول کرده بود، با پیگیری‌های مستمر حقوقی به جرم جعل اسناد دولتی، ارائه اسناد مجعول و قاچاق چوب آلات غیرمجاز محکوم شد.

وی ضمن تشکر از تلاش و همکاری دستگاه قضای شهرستان دزفول افزود: برخورد قاطع و به دور از هرگونه مماشات با متخلفان و قاچاقچیان چوب و مخربان طبیعت اصلی ترین عامل بازدارنده در حفاظت از منابع طبیعی و ذخایر جنگلی است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیرداری دزفول بیان کرد: ۴۰ تن چوب آلات قاچاق از ابتدای امسال تاکنون در عملیات گشت و مراقبت و ایست و بازرسی در دزفول کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره به پایش مستمر بیشه زارها و منابع طبیعی دزفول افزود: یگان حفاظت منابع طبیعی دزفول به منظور حراست شبانه روزی از بیشه زارها و منابع طبیعی شهرستان، اجرای گشت زنی‌های مستمر و هدفمند را در دستور کار دارد.

به گزارش ایرنا، شهرستان دزفول حدود ۴۷۰ هزار هکتار منابع طبیعی دارد که ۳۵۰ هزار هکتار آن منابع ملی است ضمن اینکه ۲۳۰ هزار هکتار جنگل در دزفول وجود دارد که پوشش گیاهی آن بلوط، کلخونگ، بادام و کیکوم است.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین