وانت های سیار میوه فروش از عوامل ایجاد ترافیک شهری در یاسوج
عصر دنا: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پلیس راهور نسبت به توقیف خودروهای فاقد پلاک و پلاکهای دستکاری شده اقدام نماید.
به گزارش عصر دنا، جلسه پیشگیری از سرقت با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
سید عیسی حسنی معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم : با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و حضور مسافران در استان جهت پیشگیری از سرقت، شرکت برق با همکاری شهرداری نسبت به روشنایی پارک های اسکان و بلوارهای سطح شهر اقدام نمایند.
وی افزود: پلیس راهور نسبت به توقیف خودروهای فاقد پلاک و پلاکهای دستکاری شده اقدام نماید. حسنی در در ادامه از شهرداری و اتاق اصناف در خصوص بازدید و بازرسی از پارکینگهای خصوصی نسبت به بررسی هزینه دریافتی اقدام نمایند.
این مقام قضایی عنوان کرد: شهرداری با هماهنگی شورای شهربا اقدامات تخصصی، نسبت به شناسای و ساماندهی وانتهای میوه فروش در سطح شهر اقدام نمایند.
سلام تنها انتظاری داریم جمع آوری ماشین های میوه فروش که یک دستکاری ترازو دو ترافیک خیابان سه کثیف کردن همان محدوده ها اینها را باید از خود محدوده شهری بیرون باشند
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.