تاریخ انتشار:۱۸:۳۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳
عصر دنا: استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت ۹۹ درصد عملیات سطح ارزی این پروژه گفت: آماده انتقال دکل میدان گازی مختار هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزاش عصر دنا، با حضور یدالله رحمانی استاندار، نیکبخت مشاور انرژی و عسکری معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد آخرین اقدامات انجام شده در میدان گازی مختار بررسی شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با توجه به گزارشی که در حوزه میدان گازی مختار ارائه شد، گفت: عملیات میدان گازی مختار مشتمل بر دپ سطح عرضی و دیگری تحت عرض است.

وی با اشاره به پیشرفت ۹۹ درصد عملیات سطح ارزی این پروژه گفت: آماده انتقال دکل میدان گازی مختار هستیم.

رحمانی افزود: انتقال دکل آغاز عملیات تحت عرضی است که باید چاه را تا عمق ۳۷۰۰ تا ۳۹۰۰ متر حفاری کنیم.

استاندار اظهار داشت: انتقال دکل و حفاری‌ها اقداماتی است که در آینده باید انجام دهیم و تسریع در انتقال دکل مورد تاکید است، ضمن اینکه دستور عملیات مناقصه لرزه‌نگاری داده شده است.

رحمانی در خصوص احداث یک مجتمع تفریح گردشی رفاهی در پارک جنگلی یاسوج گفت: یکی دیگر از برنامه‌های وزارت نفت که در دست پیگیری است احداث یک مجتمع منحصر به فرد برای مردم استان و مجموعه وزارت نفت است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین در تماس تلفنی با مدیرعامل شرکت نفت ایران در خصوص حفاری چاه مختار و انتقال دکل رایزنی کرد.

وی در تماس تلفنی با ستوده رابط وزارت نفت در استان خواستار احداث پارک جنگلی و احداث مجتمع رفاهی در پارک جنگلی شد.

 

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین