تاریخ انتشار:۱۳:۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۴

با گذشت ۸ روز از ایام محرم، شهر یاسوج در غفلتی عجیب به سر می‌برد+فیلم

عصر دنا: با گذشت ۸ روز از ایام محرم، شهر یاسوج در غفلتی عجیب به سر می‌برد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): با گذشت ۸ روز از ایام محرم، شهر یاسوج در غفلتی عجیب به سر می‌برد+فیلم

به گزارش عصر دنا، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد به‌جز چند پرچم و ریسه مشکی پراکنده، هیچ اثری از فضاسازی مذهبی در معابر عمومی، میدان‌های اصلی یا ورودی شهر وجود ندارد.

این بیخیال در حدی است که حتی پرچم های رنگی میدان هفت تیر در مرکز شهر یاسوج را عوض نکردند!

 گویا مسئولان شهرداری و فرمانداری بویراحمد تکلیف شرعی و قانونی خود را برای سیاهپوشی شهر در ایام عزاداری اباعبدالله الحسین فراموش کرده‌اند! 

این سوالات جدی مطرح است:  
۱. چگونه شهرداری یاسوج حتی به اندازهٔ یک هیئت مذهبی در شهر برای فضاسازی شهر هزینه نکرده، ولی بودجه اعزام کارکنان به کربلا را تأمین می‌کند؟  
۲. بودجه فرهنگی شهرداری دقیقاً در چه مسیری هزینه می‌شود؟  
۳. آیا نصب چند المان محرمی، کتیبه یا سیاه‌پوشی (که قابلیت استفاده سالانه دارد) خارج از توان مالی و مدیریتی شهرداری است؟  
۴. فرمانداری یاسوج به‌عنوان ناظر عالی چه اقداماتی برای نظارت بر برنامه‌های فرهنگی شهر انجام داده؟ آیا عملکردش محدود به دریافت گزارش‌های پشت‌میزی و عکس‌های یادگاری در بازدیدها است؟

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین