کد خبر: ۲۸۳
تاریخ انتشار:۱۲:۳۹ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
عصر دنا: یک متخصص بیماری‌های دهان و دندان در خراسان‌جنوبی، گفت: شایع‌ترین دلایل بوی نامطبوع دهان در لثه‌ها و دندان‌ها است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
 دکتر نرجس اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به علل بوی بد دهان، اظهار کرد: بوی بد دهان عبارت است از بوی ناخوشایندی که هنگام تنفس یا صحبت کردن شخص به مشام می‌رسد.
 
وی تصریح کرد: از عمده دلایل بوی بد دهان علاوه بر عامل التهاب ایجاد شده در لثه‌ها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان‌ها نیز خواهد بود.
 
سرپرست دانشکده دندانپزشکی استان، با بیان اینکه بیشترین عامل پوسیدگی‌های دندانی و بیمارهای لثه ژنژیویت و پریودنتیت است، افزود: عدم رعایت بهداشت دهان و دندان‌ها، ناراحتی‌های دستگاه تنفسی مثل پولیپ‌های بینی، سینوزیت، عفونت‌های دستگاه تنفس فوقانی و ریه‌ها، ناراحتی‌های دستگاه گوارش دیورتیکول‌های مری یا ناراحتی‌های معده از جمله مواردی بوده که در ایجاد بوی بد دهان تاثیرگذار خواهد بود.
 
اکبری با بیان اینکه برخی از بیماری‌ها نیز تا حدودی در ایجاد بوی بددهان نقش دارند، بیان کرد: بیماری‌های سیستمیک مثل دیابت و ناراحتی‌های کلیوی، خشکی دهان ناشی از بیماری‌ها مثل سندرم شوگرن یا خشکی دهان در زنان مونوپوز یا یائسه و خشکی دهان ناشی از عوارض دارویی مثل داروهای ضد فشار خون از بیمارهایی بوده که در ایجاد این بوی بد دهان نقش خواهند داشت.
 
وی یادآور شد: گاهی زخم‌های داخل دهانی ناشی از بیماری‌های مثل پمفیگوس یا زخم به سایر علل یا سرطان‌های ایجاد شده در حفره دهان هم می‌توانند در ایجاد بوی بد دهان نقش داشته باشد.
 
این متخصص دهان و دندان خاطر نشان کرد: برای برطرف کردن بوی بد دهان ابتدا باید عامل ایجاد شده که باعث بوی بد در دهان شده را شناسایی کرد و سپس در جهت درمان اقداماتی انجام داد.
منبع: دانا
برچسب ها: بوی بد دهان
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.