به گزارش عصر دنا، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج با توجه به اهمیت میوه و سبزیجات در سبد غذایی اظهار داشت :مصرف میوه و سبزیجات کافی در رژیم غذایی یکی از اصلی ترین فاکتورهای سالم بودن رژیم غذایی است .
مریم صالحی ابراز داشت : بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت افزایش مصرف روزانه میوه و سبزی معادل 400 گرم و بیشتر باعث کاهش خطر سکته مغزی تا 19 درصد در کل جهان می شود .
وی در ادامه افزود : همچنین مصرف کم میوه و سبزی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد .فلاونوئید موجود در میوه ها از طریق کاهش مقاومت به انسولین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهند .
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی این مرکز ، افزایش سیستم ایمنی ،افزایش سلامت مغز،کاهش ریسک بیماری های قلبی ،گوارش بهتر ، بهبود سلامت پوست ،کاهش
التهاب در بدن و افزایش انرژی را از دیگر اثرات مصرف کافی میوه و سبزیجات برشمرد . همچنین تحقیقات نشان می دهند که سبزیجات و میوه ها در رنگ های مختلف هر کدام می توانند خواص متفاوتی در سلامتی فرد داشته باشند.
مریم صالحی در پایان توصیه نمود: از سبزیجات و میوه های متنوع با رنگ های مختلف در طول روز استفاده کنید تا بیشترین اثربخشی را در سلامتی شما
داشته باشد،میوه ها و سبزیجات به علت داشتن طیف وسیعی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها از بروز بسیاری از بیماری های حاد و مزمن جلوگیری می کنند بنابراین قرار دادن میوه و سبزیجات در رژیم غذایی روزانه لازم و ضروری می باشد .