به گزارش عصر دنا، جاوید بخت افزود: از این مقدار ، ۵۰۰ هکتارآن از ۱۶ فروردین به مدت شش روز محلول پاشی شد.
وی با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی و شناسایی کانونهای بحران زا انجام شده است، افزود: در سال گذشته نیز در دو هزار هکتار از جنگلهای بلوط درگیر این آفت، محلول پاشی انجام شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: با بررسیهای دانشگاه یاسوج و تحقیقات استخراج شده آفت برگ خوار بلوط در مناطق بحرانی در مقایسه با سال گذشته کمتر شده است.
جاوید بخت افزود: در برخی مناطق هم شدت پروانه جوانه خوار بلوط را داریم که محلول پاشی آنها ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در مناطق کوهستانی امکان محلول پاشی حتی با پهباد وجود ندارد، ادامه داد: در سایر مناطق با استفاده از تراکتور، کوله پشتی و به صورت دستی در حال انجام است.
مجری طرح تحقیقاتی پروانه جوار بلوط در دانشگاه یاسوج هم با بیان اینکه تاکنون ۳۰ هزار هکتار از جنگلهای بلوط به این آفت گرفتار شده اند، گفت: در ابتدا فعالیتهای تحقیقاتی و شروع آفت و تراکم جمعیتی آنها ارزیابی و بعد شیوههای محلول پاشی بی تی انجام میشود.
صدارتیان افزود: در سال دوم طرح مبارزه با این طرح یعنی در بهمن سال گذشته کمیته گیاه پزشکی استان تشکیل شد که نشان میدهد طبیعت در حال خود ترمیمی است.
خانم محراب مقدم ناظر گیاه پزشکی جوانه خوار بلوط استان هم گفت: پایش و ارزیابی و نظارت بر محلول پاشی آفت جوانه خوار بلوط در حال انجام است که تاکنون ۱۵ هزار هکتار در استان گزارش شده است.
وی افزود: هر ساله در اسفند ماه کار پایش مناطق جنگلی بلوط که دچار بحران هستند را شناسایی میکنیم.