کد خبر: ۲۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۱۸:۳۵ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵
عصر دنا: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم گفت: مقایسه درآمد و نوع کار و زحمت پزشکان با اقشار زحمتکش مانند کارگران و کشاورزان درست نیست.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): اصغر سلیمی با بیان این مطلب اظهار کرد: کشاورزان ، افرادی زحمتکش هستند که در سرما و گرما به صورت شبانه روزی برای پیشرفت کشور مشغول کار هستند و هرگونه تغییر آب و هوایی و یا آفات و ... می توان تمام زحمات آنها را از بین ببرد. وی تاکید کرد: بار اصلی کشور بر دوش کارگران و کشاورزان است و حتم دارم وزیر بهداشت قصد توهین از مقایسه درامد و نوع کار این عزیزان با پزشکان نداشته اما تعبیر مناسبی نیز به کار نبرده است.

وی بیان کرد: حقوق و مزایای این افراد در مقایسه با زحمتی که می کشنر کم است و باید جبران بود هرچند در جامعه پزشکی کسانی نیز هستند که هم ردیف با کارمندان دستمزد دریافت می کنند در حالی که برخی پزشکان درآمد ماهانه ای بین 100 تا 500 میلیون تومان دارند.

وی توضیح داد: در سیستم بهداشتی پزشکانی که مشغول فعالیت هستند بر اساس تعرفه ها و ردیف های استخدامی و حقوقی دریافتی پایینی دارند که تفاوت چندانی با پایه سایر پرسنل ندارد.

نماینده مردم سمیرم در مجلس دهم گفت: باید میان درامد پزشکان نیز تعادل ایجاد شود اما متاسفانه شاهد درآمد نامناسب پزشکانی که برای نمونه در اورژانس مشغول کار بوده و با استرس فراوان کار می کنند، هستیم و در حق آنها اجحاف می شود.

سلیمی ادامه داد: بین درآمد پزشکان بخش خصوصی و دولتی و کارانه آنها نیز تفاوت های فاحشی وجود دارد و این مساله بر روی تربیت نیروی متخصص تاثیر گذار خواهد بود.

وی تاکید کرد: باید به درآمد پزشکان شاغل درمناطق محروم و کمتر برخوردار بهای بیشتری دهیم زیرا این افراد مجبورند چند برابر همکاران خود در شهرهای بزرگ و مراکز با امکانات کامل کار کنند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان اظهار کرد: در برخی از شهرهای کشور مانند سمیرم بین 10 تا 15 روزدر ماه پزشک متخصص در شهر حضور ندارد که دولت باید برای رفع این گونه معضلات با ارائه تسهیلات ویژه امکان تربیت نیروی متخصص را فراهم کرده و با توزیع عادلانه امکانات و مزایا شرایط کار در شهرها و روستاها را برای پزشکان فراهم کند.

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی بیمارستان های دولتی به دلیل نبود بودجه شاهد کمبود حضور پزشکان عمومی هستیم به طور یکه به جای 7-8 نیرو 3-4 پزشک عمومی مجبورند به صورت تمام وقت فعالیت کنند در حالی که پس از مدتی فشار مضاعفی به این افراد وارد شده و در نتیجه با مواردی مانند خستگی دائمی از فعالیت های علمی وشرکت در دوره های بازآموزی و مطالعه و ... باز می مانند.

سلیمی در پایان گفت: برای بهبود شرایط پزشکان وزیر بهداشت و مسوولان این وزارتخانه باید از اظهار نظرهای غیر علمی و مقایسه های غیر کارشناسی بپرهیزند و شرایط را برای حضور پزشکان عمومی و متخصص در بخش دولتی تسهیل کنند.

مهرنوش حیدری/ افکارنیوز

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
مگر در این کشور فقط پزشکان درس خوانده اند و زحمت کشیده اند!!!
در کدام کشور دنیا اینقدر اختلاف حقوق یک پزشک با سایر اقشار جامعه وجود دارد!!! الان طرف دانشگاه های درجه یک کشور در تهران فوق لیسانس مهندسی دارد اگر کار گیرش بیاید نهایتا در شروع کار 1.5 میلیون با اضافه کار بگیرد در حالیکه در وزرات بهداشت و نفت ساده ترین کارمندان بالای 3 میلیون دریافتی دارند!!!!
این گونه تعیین کردن حقوق باعث شده پزشکان افراد عادی را اصلا آدم فرض نمی کنند و احساس مسولیتی در قبال مردم ندارند!!! یک مهندس کارگر فرض می شود و حقوق 812 هزارتومنی برایش درنظر می گیرند و یک پزشک عمومی الان بالای 10 میلیون در ماه حداقل درآمد دارد متاسفم برای دولت و وزارت بهداشت!!!
مهمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۳۱
بنازمت سلیمی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین