مجید نظری افزود: ۵۴ درصد از این پرونده ها در زمینه تخریب و تصرف عدوانی اراضی ملی و مابقی در حوزه قطع و آتش زدن درختان و چرای دام مازاد بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۴ نفر متخلف سال گذشته در زمینه قطع درختان جنگلی در این شهرستان شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند، اظهار داشت: متخلفان اقدام به قطع یکهزارو ۱۵۷ اصله درخت، درختچه و سرشاخه کرده بودند.
نظری تصریح کرد: پنج فقره پرونده در زمینه قاچاق محصولات جنگلی در این شهرستان سال گذشته تشکیل شد که متخلفان اقدام به قاچاق ۳۹۵ کیلوگرم زغال و هیزم کرده بودند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: همچنین در این مدت بیش از ۴۸ پرونده تخریب و تصرف در این شهرستان تشکیل شد.
وی ادامه داد: متخلفات اقدام به تصرف بیش از یک میلیون و ۳۳ هزارو ۹۸۴ متر مربع اراضی ملی کرده بودند.
نظری گفت: اراضی ملی که به منظور انجام کارهای کشاورزی و یا ساخت و سازهای غیرمجاز تصرف می شود، از سوی نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی شناسایی شده و پس از تشکیل
پرونده به مراجع قضایی ارسال می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران افزود: افرادی که قصد خرید زمین به ویژه اراضی بدون سند رسمی را در گچساران دارند باید قبل از خرید به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان مراجعه کننده و از ملی نبودن اراضی مطمئن شوند.
نظری اظهار داشت: همچنین در این مدت ۲۳ پرونده تخلف چرای دام مازاد در عرصه منابع طبیعی این شهرستان تشکیل و برای پیگیری های قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی ادامه داد: در این زمینه چهار هزار و ۹۵ رأس دام از منطقه خارج شد.
۹۰ درصد از اراضی شهرستان گچساران را عرصههای ملی تشکیل میدهد که از این میزان ۷۰ درصد مرتع و جنگل است و ۳۲۰ هزار مرتع و ۱۱۵ هزار هکتار جنگل در گچساران وجود دارد.
گونههای جنگلی بادام، بلوط و بنه بیشترین وسعت جنگلهای این شهرستان را به خود اختصاص داده است.