کد خبر: ۱۷۰۲۸
تاریخ انتشار:۰۸:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه ناظران انتخابات

عصر دنا: جلسه آموزشی توجیهی ویژه ناظران انتخابات ۲۸ خرداد در یاسوج برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

در این جلسه که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد آموزش‌های لازم به ناظران انتخابات ارائه شد.
فرماندار شهرستان بویراحمد در این جلسه گفت: رعایت اخلاق و اصل بی طرفی در انتخابات از طرف ناظران انتخابات مهم و ضروری است.
مجید احمدی افزود: تلاش شده که از افراد مورد اطمینان و معتمد هم در هیات‌های اجرایی و هم هیات‌های نظارت برای برگزاری انتخاباتی سالم و به دور از هرگونه جانبداری بکار گرفته شود.
احمدی افزود:  هیات‌های اجرایی و نظارت شهرستان بویراحمد می‌بایست با همکاری همدیگر زمینه برگزاری اتتخابات سالم و با مشارکت بالا را فراهم کنند.
دامیار سبحانی رئیس هیات نظارت شهرستان هم در این جلسه گفت: ناظران انتخابات موظفند هر گونه تخلف را طبق قانون بصورت مکتوب صورت جلسه کرده تا از طریق مراجع قضایی بامتخلفان برخورد شود.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.