عصر دنا: فرمانده پلیس راه کهگیلویه وبویراحمد از کشته و مصدوم شدن 8 نفر در پی برخورد دو دستگاه پراید در محور "دهدشت- قلعه رئیسی" خبرداد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): سرهنگ اسفندیار تباشیر فرمانده پلیس راه کهگیلویه وبویراحمد گفت: عصر روز جمعه، دوم تیرماه ساعت 17 در کیلومتر
18 محور "دهدشت به قلعه رئیسی" بعلت انحراف به چپ یک دستگاه خودرو پراید و
تصادف رخ به رخ با یک دستگاه خودرو پراید و پس از سقوط یکی از پرایدها از
پل یک نفر کشته و 7 نفر مصدوم شدند.
وی اضافه کرد: این تصادف در
محدوده روستای "کوشک ابول" از توابع شهرستان کهگیلویه رخ داده که یک نفر پس
از انتقال به مراکز درمانی فوت کرد.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.