ایلامی با بیان اینکه در حوزه امنیت غذایی فعالیت های خوبی انجام شده است تصریح کرد: نشانگراهای رنگی مواد غذایی که بر اساس ۴ عامل در مواد غذایی خطر سنجی می کنند از جمله این اقدامات است.
وی تاکید کرد: برچسب گذاری بر اساس ۴ عامل کربوهیدرات، شکر، نمک و چربی های ترانس دار در مواد غذایی انجام می شود.
رئیس علوم پزشکی استان گفت: نشانگر سبز به معنای کم خطر، رنگ زرد نشانگر به معنای خطر متوسط و رنگ قرمز به معنای خطر بالا است.
وی افزود: استفاده از این نشانگر ها یکی از راه هایی است که مردم می توانند به خطر محصولات و وضعیت سلامت آنها به لحاظ وجود چهار عامل در مواد غذایی پی ببرند.