شهرستان لنده دارای 85هزارهکتار منابع ملی است که بیش از 53هزارهکتار عرصه جنگلی و بیش از 32هزار هکتار آن مراتع مشجرو غیرمشجر است.
وجود تپه ماهورهای مختلف در حاشیه شهر لنده و روستاهای آن فرصتی ناب برای اجرای طرح های بادام کاری در این شهرستان ایجاده کرده است که از محاصل این طرح ها نیز دامداران و پرورش دهندگان زنبورعسل نیز نهایت استفاده را برده و از این مناطق برای پرورش زنبور عسل در فصل زمستان استفاده می کنند.
حفظ و حراست از عرصه های ملی و منابع طبیعی با اجرای طرح های مختلف از سوی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده باعث شده است تا تپه ماهورهای بخش های مرکزی و موگرمون زیر کشت بادام کوهی و سایر طرح های کشاورزی رفته و از ظرفیت عظیم این منابع خدادای به نحو احسن استفاده شود.
این روزها تپه ماهورهای شهرستان لنده با خلق چشم اندازهای زیبا بهترین فرصت را برای گردشگران و طبیعت دوستان ایجاده کرده که امیدواریم گردشگران و طبیعت دوستان ضمن حفظ منابع ملی استفاده لازم را از این چشم اندازهای طبیعی ببرند.
بادام کوهی:درختچه ای خوش منظر، سبز رنگ، خار دار، بومی ایران، شاخه های فراوان، ساقه های ایستا، افراشته، درختی خزان کننده ،رشد سریع عمقی ریشه، زمینهای سفت،ارتفاع تا۶متر، مقاوم به شرایط نامساعد و کم آبی، برگهای آن پیچ خورده، گلبرگ های سفید رنگ میوه ها کرک دار، گل های سفید رنگ بادام معمولا قبل از ظهور برگ ها در اوایل فروردین ماه ظاهر می شود. میوه نیز در خرداد ماه رسیده و قابل جمع آوری است.
منبع:پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده
گزارش:سیداسماعیل میری-زینب جعفری
انتهای پیام/4120