به گزارش عصر دنا، علی اکبر حافظی نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این پیشنهاد از سوی سه نفر از صنعتگران نفت گچساران به نام های محمد بالی رضا آباد، رضا شفیعی، محمد انصاری و سید نعمتالله اسدی ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای این پیشنهاد از کاهش ۱۰۹ هزار بشکهای نفت در روز جلوگیری کرد ابراز کرد: سود صرفه این پیشنهاد و درآمد حاصل از آن در بازه عنوان شده یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون دلار بوده است.
حافظی نیا عنوان کرد: یشنهاد راهکار برای جلوگیری از کاهش تولید نفت واحدهای بهرهبرداری شماره ۱ و ۲ توسط شرکت نفت و گاز گچساران به عنوان پیشنهاد برتر ملی در هجدهمین همایش ملی و دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادات انتخاب شده است.
مدیر عامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران با تشریح این پیشنهاد عنوان کرد: نفت خروجی واحدهای بهرهبرداری گچساران ۱ و ۲ و نمکزدانی گچساران -۲- از طریق خط لوله ۳۰/۲۶/۲۸ اینچ به تلمبه خانه گوره ارسال می شود و تا سال ١٤٠١ هیچگونه پیشبینی جهت جایگزین خط لوله ۳۰ اینچ در صورت بروز هر نوع اشکالی برای آن در نظر گرفته نشده بود.
حافظی نیا تاکید کرد: در همین راستا پیشنهاد استفاده از خط لوله ۱۲ اینچ گاز مصرفی جهت ارسال نفت خروجی واحدهای بهره برداری و نمک زدایی گچساران -۲- به شیرخانه دژسلیمان برای صادرات و استفاده از خط لوله ۶ اینچ قدیم گاز خروجی مجموعه گچساران ٢٤ به عنوان خط لوله گاز مصرفی واحد بهره برداری کچساران از طرف همکاران فنی و عملیاتی ارائه شد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دارای ۲۳ میادین بزرگ نفتی است که از این تعداد ۱۶ میادین فعال است.
بیش از ۸۵۳ حلقه چاه نفت در گچساران وجود دارد و شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران توان تولید روزانه یک میلیون و ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز را در کشور دارد.