کد خبر: ۲۶۳۳۵
تاریخ انتشار:۲۱:۱۲ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳
عصر دنا: رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از میزبانی این مجموعه از ششمین دوره کنفرانس‌های ملی سه‌گانه با مشارکت دانشگاه‌ها، صنایع و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

ایسنا: محمد حاتمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع»، «مهندسی مکانیک، عمران و فناوری‌های پیشرفته» و «دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی» عناوین این کنفرانس‌های ملی هستند که آبان ماه امسال برگزار می‌شوند.

وی افزود: از آنجایی که این کنفرانس‌ها ملی است از همه پژوهشگران کشور دعوت شده تا در اسفراین حضور پیدا کنند.

وی در ادامه به در پیش رو بودن انتخاب رشته توسط کنکورها اشاره کرد و گفت: انتخاب رشته کنکوری‌ها از هفته آینده برای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین آغاز می‌شود.

حاتمی بیان کرد: با توجه به صنعتی بودن این شهرستان، رشته‌های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین کاربرد بسیاری در صنایع دارد و برای نخستین بار، رشته مهندسی انرژی نیز دانشجو خواهد گرفت.

وی افزود: در حال حاضر چهار رشته کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، ۱۱ رشته کارشناسی و پنج رشته کارشناسی ارشد در این مجموعه فعال است.

رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین اظهار کرد: فردا همایش مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با همکاری آموزش و پرورش برگزار می‌شود و عموم مردم می‌توانند از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح در آن شرکت کنند.

وی به رشته‌های کارشناسی پیوسته این مجتمع آموزش عالی که پذیرش آن‌ها از طریق سوابق تحصیلی است اشاره کرد و گفت: رشته‌های علوم مهندسی، مهندسی ایمنی و بازرسی فنی در صنایع نفت و گاز، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد و متالوژی از جمله رشته‌های کارشناسی پیوسته هستند که پذیرش دانشجویان در آن‌ها از طریق سوابق تحصیلی انجام می‌شود.

حاتمی به تایید سند راهبردی این مجتمع آموزش عالی برای تبدیل به بزرگترین دانشگاه صنعتی شرق کشور خبر داد و افزود: برای تبدیل به دانشگاه باید سند راهبردی تدوین و زیرساخت‌های لازم نیز فراهم می‌شد که با پیگیری‌های بسیار، این اتفاق افتاد و سند راهبردی نیز به تصویب هیأت امنا رسید.

وی ادامه داد: با تبدیل مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به بزرگترین دانشگاه صنعتی شرق کشور نیز موافقت شده و صرفا ابلاغ آن باقی مانده است.

به گفته وی، درحال حاضر ۹ گروه آموزشی و سه دانشکده در این مجموعه فعال است و ۶۰ عضو هیأت علمی نیز حضور دارند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
ضعیف ترین استاندار کهگیلویه و بویراحمد چه کسی است؟
سید علی احمدزاده
حسین کلانتری
علی‌محمد احمدی
سید موسی خادمی
سید حسین صابری
اکبر نیکزاد
سید مسعود حسینی