کد خبر: ۲۶۱۷۰
تاریخ انتشار:۲۱:۲۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
عصر دنا: رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: سامانه کنترل پابندهای الکترونیکی در سراسر کشور فعال است؛ از این‌رو جابه‌جایی مجرمان و سارقان دارای پابند در داخل کشور محدودیت ندارد و نیازمند اعلام قبلی نیست.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

ایرنا: سردار محمد قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی ایرنا درباره جابه‌جایی و احتمال سرقت این سارقان در استان‌های دیگر، اظهار داشت: در همه استان‌ها، سامانه کنترل پابند الکترونیکی فعال است و تمامی تحرکات سارقان در سراسر نقاط کشور رصد و پایش می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کنترل هوشمند سارقان دارای سابقه و حرفه‌ای در سراسر کشور عملیاتی شده است و در حال اجرای این موضوع برای همه سارقانی هستیم که مشمول پابند الکترونیک می‌شوند.

سردار قنبری با بیان اینکه هنوز این فناوری برای تمامی سارقان سابقه‌دار اجرا نشده است، افزود: برخورداری از آزادی همراه با پابند الکترونیکی نیازمند گذراندن روند قضایی و انتظامی است که به سرعت در حال اجرا است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به روند افزایش تعداد پابندهای الکترونیکی، ادامه داد: این طرح ابتدا در سه استان و از ۱۵ مردادماه امسال در سراسر کشور اجرایی شد و هر روز به شمار نصب پابند الکترونیکی به سارقان افزوده می‌شود.

جابه‌جایی مجرمان دارای پابند الکترونیکی در کشور محدودیت ندارد

 

مجرمان دارای پابند الکترونیکی امکان خروج از کشور را ندارند

وی درباره دریافت اجازه جابه جایی سارقان به ‌استان‌های دیگر نیز گفت که با تکنولوژی جدید نیازی به اطلاع رسانی نیست و این افراد می‌توانند در سراسر کشور تردد کنند اما امکان خروج از کشور را نخواهند داشت.

رئیس پلیس آگاهی درباره محدودیت پابندهای الکترونیکی افزود: هیچ محدودیتی در تعداد و همچنین زیرساخت‌ها برای اجرای این طرح وجود ندارد اما رسیدن به تعداد مورد نیاز و هدف‌گذاری شده زمان بر است.

سردار قنبری تاکید کرد: چنانچه مجرمان دارای پابند الکترونیکی ظرف ۲ سال از انجام هرگونه جرم خودداری کنند و ابراز پشیمانی و ندامت داشته باشند و به عنوان شهروند سالم شناخته شوند، پلیس پابند الکترونیکی را از این افراد باز خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، اجرای طرح هوشمند کنترل سارقان سابقه‌دار با ابزار الکترونیکی از اسفند سال گذشته در سه استان البرز، غرب تهران و تهران بزرگ به مرحله اجرا درآمد و مجرمانی که بیش از چهار فقره محکومیت کیفری دارند در گروه هدف قرار گرفته و به صورت هوشمند با پابند الکترونیکی کنترل می‌شوند.

نصب پابندهای الکترونیکی برای پایش مجرمان سابقه‌دار در مرحله دوم از نیمه اردیبهشت در هشت استان جرم خیز اجرا و عملیاتی شد. به گفته پلیس، اجرای این طرح تاکنون موفقیت‌آمیز بوده و کمک شایانی به کنترل جرم در جامعه داشته و از ابتدای راه‌اندازی سامانه کنترل هوشمند سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار پلیس توانسته چندین سارق که پابند الکترونیکی داشتند را در حین ارتکاب جرم در محل جغرافیایی اجرای طرح دستگیر کند.

 

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
ضعیف ترین استاندار کهگیلویه و بویراحمد چه کسی است؟
سید علی احمدزاده
حسین کلانتری
علی‌محمد احمدی
سید موسی خادمی
سید حسین صابری
اکبر نیکزاد
سید مسعود حسینی