تاریخ انتشار:۱۰:۲۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲
سیدعلی عباس محدث
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

عصر دنا- سیدعلی عباس محدث: بی هیچ مقدمه ای علمی و جامعه شناختی و بدون نام بردن از آخرین موارد خودکشی دانش آموزان کلاس ششمی در شهرهای یاسوج و چرام، چون می دانم که هر ایده و نظریه ای علمی، اگر در سنگ اثر بکند در دولتمردان و مجلسیون حال ما اثری ندارد، چند نکته را به استاندار محترم استان متذکر می شوم تا حداقل وقتی نمی تواند به بزرگترین اشتباه خود در تقبل مسئولیت اجرایی استان اعتراف کند، بداند که مردم فهمیده اند که بی خیال ترین مسئول تاریخ استان در مقابل اتفاقات ناشی از ضعف مدیریت و اجاره دادن مسئولیت ها به نمایندگان است.

در زمانی که فرماندار انقلابی شهرمان به جای چاره اندیشی در حل مشکلات مردم، رسانه ها، یعنی تنها ابزار نظارتی و امانتدار مردم را به دادگاه می کشاند و استاندار استان هم بی خیال مدیران و فضای مدیریتی استان شده و نمایندگان هم مسرور جشن های باشکوه انتخاباتی خود هستند، قلب مان از وصیت نامه دختر 12 ساله یاسوجی و قلب از تپش ماندۀ پسر 13 سالۀ چرامی محزون شد.
- جناب آقای احمدزاده؛
- قبل از بیان عرائضم یه جمله از سی رایت میلز جامعه شناسی آمریکایی عرض می کنم که می گوید،(ملاک مسئله بودن یک پدیده در جامعه، آزار دهنده بودن آن برای شمار زیادی از مردم است). سؤال؛
- - در مقابل این همه خودکشی که در دوسال گذشته داشتیم، تاکنون حتی یک نفر از مسئولان استان بویژه معاون سیاسی استاندار که خود مدیریت کلان نظارت بر حوزۀ آسیب های اجتماعی استان را به عهده دارند، نه به مردم پاسخگو بودند و نه به رسانه ها پاسخی داده اند. آیا ممکنه صورتجلسات کمیته آسیب های استان را رسانه ای بفرمائید تا مردم در جریان تدابیر مسئولان خود قرار بگیرند؟ شاید از آزرده شدن در مرگ جوانان شان کمی کاسته شد.
- - تنگناهای اقتصادی، رشد بی رویۀ قیمت ها، تورم سرسام آور، عدم نظارت بر بازار، محرومیت از هر گونه تولید در کنار روابط ناسالم مدیریتی استان، خودکشی را برای این سبک از زندگی، طبیعی کرده است. علیرغم پرداخت وام های اشتغالزایی که دستگاههای مختلف استان بدون از یک مورد اشتغال واقعی در ده سال گذشته، هیچ تغییری در سفره های خالی مردم صورت نگرفته است. اگر فرضاً پرداخت تسهیلات کم بهره در بهزیستی استان را در ده سال گذشته تا الان در نظر بگیریم، هیچ مددجوی وابسته به مستمری ماهیانه را نباید می داشتیم. تا جائیکه در دو سال گذشته، پرداخت وام علاوه بر خود معلول و فرد مستمری بگیر حتی به خانواده ها و منسوبین جامعه هدف سازمان هم تعلق گرفته است. ولی آمار مستمری بگیران نیز افزایش بیشتری داشته است. چرا نمی پرسید که چه کسانی از تسهیلات کم بهره استان استفاده می کنند؟ این هایی که هر ماه برقراری مستمری می شوند، از کجا آمده اند؟
- - مستمراً در دستگاهای متولی آسیب های اجتماعی، اعتبارات کلانی را تحت عنوان پیشگیری و کاهش خودکشی به صورت مستقیم و یا با پرداخت به NGO ها و مراکز مثبت و مؤسسات به اصطلاح مشاوره ای عملاً هزینه می کنند ولی چون تماماً صوری، سندسازی، رفاقتی مصرف می شود، کمترین بازخورد را در زندگی مردم ندارند. متأسفانه پیگیری و نظارت کننده ای نه در خود دستگاهها و نه در خارج از آنها نیست. سهم این مردم از اعتبارات حوزه های مختلف آسیب شناختی چیه؟
- - با انتصابات معامله ای مدیران و بی خیالی حضرتعالی در نظارت و بازرسی از مدیریت های تحمیلی، باید منتظر پایین تر آمدن سن خودکشی و افزایش نرخ آماری آن هم باشیم. آیا وقت آن نیست که علاوه بر نمایندگان، خدا را هم در نظر بگیرید؟
- - روان شناسان استان مکرراً عنوان می کنند که نباید آمار واقعی خودکشی رسانه ای شود. چرا؟ چون به هیجانات و التهاب موجود در جامعه افزوده می شود و نتیجه ای مثبت را نخواهد داشت. اکنون که مدیریت استان کاملاً بی خیال جامعه و آسیب هایش بوده، نمایندگان مجلس هم که فقط به فکر صندلی هایی هستند که در مدیریت استان رزرو کرده اند، دانشگاهها نیز به حکم مدیریت های سفارشی نه شایسته مدار، خود را از فضای موجود دور نگه داشته اند، و متأسفانه دولت مردان کلان هم به دلیل گرفتار شدن در باتلاق جبهه پایداری، بدتر از دولت قبل به آمار ها توجه دارند و در هیچ زمینه ای به واقعیت ها نگاه نمی کنند و در فضای اجتماعی – فرهنگی استان نیستند، آیا همین که مردمی با صبر و حوصله داریم، کافی نیست؟
پیشنهاداتی در شأن مدیریت استان؛
جناب آقای استاندار؛
- حالا که هیچ تدبیری برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ندارید و به تبعیت از اوامر نمایندگان بی کفایت، مدیریت بسیاری از دستگاههای اجرایی مربوطه را به محاق برده اید، دستور بفرمائید تا مراسم ختمی در شأن پسران و دختران استان مان برگذار کنیم. اتفاقاً در این ایام، نمایندگان و نامزدهای انتخاباتی با حضور حداکثری استقبال خواهند کرد. حداقل بهتر از آن است که رسانه ها را دادگاهی و اموات مون را در غربت خاک کنیم.
- شما که در دو سال گذشته عملاً دستگاهها و حوزه های متولی آسیب های اجتماعی مثل معاونت سیاسی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش و بویژه دانشگاهاه ها را با بی خیالی رها کرده و یا از اسب و اصل انداخته اید و دولتی را که قرار بود آمارگرایی نکند، با آمارهای کذایی و بی مبنا سرگرم و اقناع داشته اید، یه بار هم در صدا و سیمای استان برای این نونهالانی که به جای کسبِ مهارتِ با گِل بازی، نظریۀ خودکشی امیل دورکیم را معنا کردند، گریه کنید تا دلمان بسوزد.
و اما دخترم، پسرم، آنجایی که رفتید، مهربانی هست، امید هست و شاید وابستگی به آنچه که اینجا از شما دریغ کردند هم باشد.
عزیزان دلم؛
به کسانی که علت مرگ تان را پرسیدند بگویید که عروسک مان گم شد، آمدیم اینجا بازی کنیم.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین