کد خبر: ۱۹۵۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار:۰۱:۴۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۱
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

عصردنا، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران گفت: آموزش و پرورش توفیقات بسیار خوبی را در این یک سالی که من حضور داشته‌ام کسب کرده است.

حسنعلی عزت‌خواه در ادامه با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش در دوران مدیریت خود گفت: ما استعدادهای درخشان را در آموزش و پرورش داریم. توفیقات آموزش و پرورش تلفیقی از کمک و همکاری‌های خانواده با آموزش و پرورش بوده است؛ به همین خاطر خانواده‌ها ثروت عظیمی برای آموزش و پرورش هستند و با کمک آنها رتبه‌ها و مقام‌های زیادی کسب کرده‌ایم.
عزت‌خواه در ادامه به این رتبه‌ها اشاره کرد که برخی از آن‌ها در زیر خواهد آمد؛ کسب رتبه اول کشوری در کنکور، کسب مدال طلا در المپیاد پزشکی و سلول‌های بنیادی، دو رتبه اول و یک رتبه دوم در المپیاد ورزشی، یک رتبه دوم در لیگ علمی پایا، رتبه اول در رشته نهج‌البلاغه و مسابقات قرآنی و سرجمع قریب به 21 رتبه فقط در سمپاد کسب کرده است.
وی در ادامه به رتبه‌های دانش‌آموزان در مدارس استثنایی اشاره کرد: 23 مقام اول تا سوم کشوری؛ مقام اول کشوری در مسابقات ورزشی کارکنان کشور در رشته داژوال، در آمادگی جسمانی مقام اول کشوری به صورت تیمی، مقام سوم در تفسیر مسابقات فرهنگی دانش آموزان کشور، مقام اول کشوری در روخوانی قرآن در مسابقات فرهنگی را به دست آورده است.
عزت‌خواه سپس در مورد رتبه‌های معاونت آموزش متوسطه گفت: 147 رتبه زیر هزار در کنکور، 16 رتبه زیر 100، مقام چهارم کشوری در پروژه مهر، رشد صد درصدی در جذب دانش آموزان در رشته ریاضی فیزیک، مقام سوم کشوری در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه ای و کار و دانش را کسب کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش اظهار داشت: قریب به 200 میلیون تومان کمک به هنرستان‌ها، اختصاص 133 دستگاه کامپیوتر به این مدارس، و توزیع مبلغ 440 میلیون تومان از محل حق‌الزحمه‌ای که از سال‌های گذشته مانده بود، به مدارس فنی و حرفه‌ای استان و توانستیم قریب به هفت میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی فراهم کنیم.
وی ادامه داد: همین موارد باعث شد مدیرکل فنی و حرفه‌ای وزارت روز 26 بهمن ماه مهمان استان شود. در همین خصوص قول داده‌اند 13 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شود.
عزتخواه سپس به مقام‌های کسب شده در اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: رتبه اول در جشنواره نوآوری در فرایند و یادگیری دوره متوسطه اول، کسب رتبه‌های دوم و سوم کشوری در جشنواره الگوی تدریس دروس متوسطه دوم، رتبه اول تولید محتوای فراخوان، رتبه سوم کشوری پودمان‌های مهارت‌آموزی، رتبه سوم ایده‌پردازی درس ریاضیات متوسطه دوم، رتبه اول کشوری در فراخوان روز کارگاه متوسطه اول، 12 رتبه عالی کشوری مربوط به فعالیت‌های دبیرخانه، کسب 10 رتبه کشوری دبیرخانه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش از دیگر موفقیت‌های آموزش و پرورش است.
وی سپس به رتبه‌های ورزشی مدارس استان اشاره کرد و گفت: کسب مقام دوم مسابقات ورزشی آموزش و پرورش، دو مقام طلا در دو میدانی و پرتاب دیسک و مقام دوم در مسابقات دو میدانی 150 متر کسب کردیم.
عزت‌خواه در مورد اقدامات در حوزه ورزش گفت: در طرح شهید سلیمانی، 42 چمن مصنوعی در طول این یک سال در استان پیاده کردیم که اکثر آنها آماده هستند؛ تجهیز 17 اتاق درس تربیت بدنی، دو زمین ساحلی و هشت سالن ورزشی نیز در دستور کار قرار داده‌ایم که برای هر سالن یک میلیارد و 200 میلیون تومان واریز شده اما ناکافی بوده و برای تکمیل آن تقریباً سه برابر این اعتبار، پول لازم است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در حوزه معاونت ابتدایی، طرح‌ها آنی نیستند و بازدهی آنها نیز قابل اندازه گیری نیست. اما با این وجود در مسابقات عهد با حاج قاسم سلیمانی؛ سه نفر از دانش‌آموزان حائز رتبه سوم کشوری شدند و کسب رتبه اول کشوری در طرح عید و داستان را نیز داشته‌ایم.
وی ادامه داد: در حوزه ابتدایی برنامه‌هایی همچون برگزاری کلاس‌های جبرانی، توانمندسازی نیروی انسانی در قالب طرح شهید همت، برنامه ارتقا کیفیت مدیریت آموزشگاهی و دعوت از مؤلفین کتب درسی را نیز داشته‌ایم.
وی در خصوص پوشش تحصیلی گفت: در کهگیلویه و بویراحمد در مقطع ابتدایی، نسبت به سال گذشته 75 صدم درصد رشد داشته‌ایم؛ در حالی که قبلاً پوشش تحصیلی 97/12 بود، امسال به 97/87 رسیده است.
عزتخواه گفت: 60 میلیارد و 200 میلیون تومان نیز از وزارت در قالب وام به استان اختصاص داده شده و بین معلمان استان به طور عادلانه توزیع شده است. همچنین یک ملیارد و 500 میلیون تومان نیز به مدارس ابتدایی مناطق محروم اختصاص داده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با مقایسه شاخص‌های آموزشی قبل و بعد از انقلاب گفت: در حالی که قبل از انقلاب، 759 مدرسه در سطح استان وجود داشت، در حال حاضر به  سه هزار و 10 مدرسه افزایش یافته است. تعداد دانش‌آموزان قبل از انقلاب، 55 هزار و 428 نفر بود که در حال حاضر به بیش از 170 هزار نفر رسیده است. همچنین هزار و 664 معلم قبل از انقلاب در استان مشغول به تدریس بودند و هم‌اکنون 14 هزار معلم در استان فعالیت دارند.
انتهای پیام/

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۳
اولین شاخص عملکرد خوب،انتخاب و انتصاب نیروی شایسته فارغ از جغرافیا و قومیت است که متاسفانه آموزش و پرورش در این اولین معیار انتخاب و انتصاب به شدت مردود شده است و شاید گفت اداره ای است که خانوادگی تشکیل شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین