کد خبر: ۳۱۹۵۹
تاریخ انتشار:۰۶:۳۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند

عصر دنا: «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دوشنبه گفت که از دلار برای سرکوب رقبا و حفظ سلطه خود در صحنه جهانی استفاده می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

ی اظهار کرد که غرب به هر شیوه‌ای تلاش می‌کند تا از ظهور جهان چندقطبی جلوگیری کرده و سلطه خود را حفظ کند و در این راه «به جای مذاکره و رقابت منصفانه به باج‌خواهی، فشار و تحریم متوسل می‌شود.»

لاوروف که با «پاول زورابین» خبرنگار روس مصاحبه می‌کرد، افزود: غرب همچنین از نقش جهانی دلار سوءاستفاده کرده و علیه همگان جنگ تعرفه‌ها را به راه انداخته است.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: هیچ یک از این اقدامات ارتباطی به حق مشروع غرب در اقتصاد و سیاست جهانی ندارد بلکه از آنها به عنوان ابزاری برای سرکوب رقبا استفاده می‌شود.

لاوروف تاکید کرد: اکنون روشن شده است که این رقبا نه تنها قوی‌تر شده‌اند بلکه از بسیاری جهات از مجموعه غرب جلو افتاده‌اند.

لاوروف پیشتر گفته بود: فرسایش نظم اقتصاد جهانی در نتیجه تحریم های یکجانبه و غیرقانونی و استفاده از دلار به عنوان ابزار مجازات تسریع شده است. اعتماد به ارز آمریکا که پیش از این یک ابزار مطمئن برای پرداخت بود، تضعیف شده است.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.