تاریخ انتشار:۰۵:۲۸ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

هزینه کرد ۳۶.۷ همت برای بیمه‌شدگان و مستمری بگیران کهگیلویه و بویراحمدی

عصر دنا: مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال از مردادماه پارسال تاکنون برای ارائه انواع خدمات به مستمری‌بگیران و بیمه‌شدگان در استان هزینه شده است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

رسول چراغ‌ سحر افزود: این میزان هزینه برای انجام خدماتی مانند حمایت در برابر حوادث، بیماری‌ها و بارداری، مستمری بازنشستگی، مستمری از کار افتادگی، مستمری بازماندگان، مقرری بیمه بیکاری، غرامت دستمزد ایام بیماری، غرامت دستمزد ایام بارداری، پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی، کمک هزینه ازدواج و کمک هزینه تدفین برای بیمه شدگان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: افزون بر این ماهانه بیش از یک‌هزار میلیارد ریال نیز برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران و جمعیت تحت پوشش در استان هزینه می‌شود.

وی اعلام کرد: بیش از ۴۷ درصد از جمعیت استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

چراغ‌سحر یادآور شد : دولت چهاردهم از زمان استقرار توجه ویژه‌ای به حوزه رفاه و تامین اجتماعی اجتماعی دارد که اجرای متناسب‌سازی حقوق و حفظ قدرت خرید مستمری بگیران و افزایش ۱۰۰درصدی پرداختی (پوشش بیمه ای) بابت وسایل کمک پزشکی از جمله اقدامات موثر این سازمان در دولت وفاق ملی است.

وی گفت: در مجموع حدود ۳۲۰ هزار نفر از جمعیت استان به عنوان بیمه شده ، بازنشسته و مستمری بگیر اصلی و تبعی زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.

چراغ‌سحر گفت: سازمان تامین اجتماعی به عنوان نهادی مردمی و خدمت محور همواره همراه مردم است و با وجود محدودیت‌ها و مشکلات موجود، بر استمرار و پایداری خدمات درمانی، بیمه‌ای و مالی و هم چنین تحول و توسعه در خدمت‌رسانی با اجرای طرح‌های بیست‌گانه تحول‌آفرین و توسعه‌ای با همراهی شرکای اجتماعی تاکید دارد.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات برجسته و تحول‌آفرین اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران و حفظ قدرت خرید آنان، اجرای طرح هوشمندسازی دریافت فهرست(لیست) حق بیمه و برنامه ریزی، طراحی و شروع اجرای ۲۰ طرح تحولی اشاره کرد.

مدیرکل تامین اجتماعی اظهار داشت: متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران و حفظ قدرت خرید مخاطبان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ با وجود محدودیت‌های موجود از جمله منابع الزام در اجرای جزء ۲بند(ر) (ماده) ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت مصوب یکم خرداد ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی مصوب ۳۰ تیر ۱۳۵۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن اجرا شد.

چراغ‌سحر افزود: براین اساس، سازمان تامین اجتماعی مکلف است در طول سه سال اول برنامه هفتم پیشرفت نسبت به متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان غیرحداقل بگیر اقدام کند؛ به طوری که در پایان سال سوم برنامه، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، با ۹۰درصد (نسبت نخستین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری) متناسب شود.

وی گفت: این متناسب‌سازی در سال اول به میزان درصد ۴۰ و در سال‌های دوم و سوم هر کدام ۳۰ درصد (مابه التفاوت تا ۹۰ درصد) خواهد بود.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.