تاریخ انتشار:۱۰:۴۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴

کابینت ساز متخلف یاسوجی به زندان افتاد

عصر دنا: مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت:کابینت ساز متخلف که محکوم به پرداخت چهار میلیارد ریال شده بود به علت پرداخت نکردن این جریمه به زندان منتقل شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

سید حمزه لقمانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با شکایت شاکی خصوصی و گزارش بازرسی اتاق اصناف مرکز استان پیرامون تخلف امتناع از عرضه کالا و خدمات کابینت ساز، پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج به پرونده تخلف کابینت ساز متخلف به دلیل اخفاء و امتناع از عرضه کالا و خدمات رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز، علاوه بر استرداد مبلغ ۳۶۷ میلیون ریال خسارت در حق شاکی خصوصی، تعطیلی محل کسب به مدت ۱۰ روز و نصب پارچه به عنوان متخلف صنفی، متهم را به پرداخت سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

وی اضافه کرد: متخلف به علت پرداخت نکردن جریمه، با دستور قاضی شعبه اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان به زندان منتقل شد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بیننده ترین
پر بحث ترین