کد خبر: ۲۶۳۶۵
تاریخ انتشار:۱۲:۵۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳
عصر دنا: سازمان بین‌المللی مهاجرت از کشته و مفقود شدن بیش از هزار مهاجر در دریای مدیترانه در راه دستیابی به اروپا در سال جاری میلادی خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

تسنیم: به نقل از روزنامه اتریشی "دی پرسه"، سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) در پلتفرم X اعلام کرد که امسال بیش از 1000 مهاجر در مدیترانه مرکزی جان خود را از دست داده یا مفقود شده اند.

بر اساس گزارش IOM، تعداد قربانیان 421 نفر و تعداد مفقودان 603 نفر، در مجموع 1024 نفر بوده است. در همین مدت، 13763 مهاجر در دریا رهگیری و به لیبی بازگشتند که 460 نفر آنها خردسال بودند.

بر اساس این گزارش 38190 مهاجر هم در سال 2024 پس از سفرهای دریایی از طریق دریای مدیترانه وارد ایتالیا شدند که در دوره مشابه در سال 2023 تعداد آن ها 105447 نفر بود. وزارت کشور ایتالیا امروز چهارشنبه اعلام کرد در دوره مشابه سال 2022، 50480 مهاجر وارد ایتالیا شده اند.

ایتالیا هم همسو با دیگر کشورهای اروپایی اقدامات سختگیرانه ای را در قبال مهاجران در دستور کار قرار داده است.

برای مبارزه با علل مهاجرت، دولت ایتالیا به رهبری پوپولیست دست راستی جورجیا ملونی سال گذشته پیش نویس موسوم به طرح ماتی را تهیه کرد که مجموعه ای از مشارکت های به زعم خود "برابر و سودمند" را با کشورهای آفریقایی و کشورهای هم مرز با دریای مدیترانه برای مقابله با هجوم مهاجرت پیش بینی می کند.

هدف از این مشارکت ها تقویت همکاری در سطوح مختلف از جمله در مبارزه با قاچاق انسان است. به گفته احزاب حاکم، این طرح نتایج ملموسی را در مبارزه با قاچاق انسان نشان می دهد ودر این راستا به کاهش هجوم مهاجران اشاره می کند.

انگلیس اقدامات برای مقابله با هجوم پناهجویان را تشدید می کند

دولت جدید بریتانیا به رهبری "کایر استارمر" هم گام‌های جدیدی را برای مقابله با تعداد بالای پناهجویانی که با قایق‌ها از طریق کانال مانش از فرانسه وارد این کشور می‌شوند، اعلام کرده است. لندن اعلام کرده که آژانس ملی جرم و جنایت این کشور (NCA) به 100 افسر تحقیقاتی و اطلاعاتی جدید و تخصصی برای انهدام باندهای قاچاق که گذرگاه های خطرناک کانال انگلیسی را سازماندهی می کنند، مجهز خواهد شد.

وزارت کشور انگلیس هم اعلام کرد که هدف دیگر دستیابی به بیشترین تعداد اخراج پناهجویان به عنوان طرحی ناکام در پنج سال گذشته در شش ماه آینده است. دولت انگلیس در این راستا قصد دارد کارفرمایانی را که افراد بدون مجوز کار را در بریتانیا استخدام می کنند، تحریم کند. همچنین باید تعداد مکان ها در مراکز اخراج افزایش یابد.

ایوت کوپر، وزیر کشور انگلیس در این باره گفت: ما در حال اتخاذ تدابیر قوی و واضح برای تقویت امنیت مرزی خود و اطمینان از رعایت و اجرای قوانین هستیم.

پس از تغییر دولت در انگلیس در ماه ژوئیه، کایر استارمر، نخست وزیر جدید از حزب کارگر، برنامه های پیشینیان خود را برای اخراج پناهجویانی که به طور غیرقانونی از طریق کانال مانش وارد کشورش شده بودند به رواندا متوقف کرد. در عوض، او قول داد که باندهای قاچاقی را که مهاجران هزاران یورو برای عبور به آنها می پردازند، متلاشی کند.

بر اساس آمار وزارت کشور انگلیس بیش از 19000 نفر در سال جاری میلادی تا دوشنبه با قایق های پناهجویان از طریق این کانال انگلیسی به بریتانیا آمدند که تعداد ورودی ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ده درصد افزایش یافته است. با این حال، در مدت مشابه در سال 2022، 21344 نفر وارد شدند که به طور قابل توجهی بیشتر از امسال است.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین