مشرق: مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز (یکشنبه ۳۱ تیرماه) خبر داد.
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه این دیدار بعد از جلسه علنی روز یکشنبه انجام خواهد شد، بیان کرد: این دیدار طبق روال گذشته و به مناسبت آغاز به کار مجلس دوازدهم و پس از برگزاری انتخابات هیئت رئیسه قوه مقننه در اجلاسیه اول انجام خواهد شد.
مجلس دوازدهم هفتم خرداد ماه سال جاری آغاز به کار کرده و در روز هشتم خرداد نیز هیئت رئیسه آن تعیین شدند.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.