رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست، ضمن خوشآمدگویی و خیرمقدم به دانشجویان غیر ایرانی، به تبیین راهبردهای دانشگاه یاسوج در زمینههای علمی و پژوهشی، ساختار دانشگاه و سیاستهای کلی این دانشگاه پرداخت.
بهادر کرمی خاطرنشان کرد: تحصیل در کشور خارجی میتواند فرصت مناسبی برای یادگیری آداب و رسوم و ارتباط باشد و باید این فرصت را مغتنم شمارید.
وی دانشجویان بینالملل را سفیران علم، صلح، دوستی و فرهنگ خواند و افزود: دانشگاه لازم است به نقش مهم آنها توجه و از حضور دانشجویان بینالملل استفاده کند.
رئیس دانشگاه یاسوج، در ادامه مراسم نیز توضیحاتی در مورد پرتال دانشجویی، رویهها و مقررات اجتماعی و علمی دانشگاه، خدمات کنسولی دانشگاه، امکانات ورزشی و رفاهی برای دانشجویان به زبان انگلیسی و عربی و فارسی ارائه داد.
قبادی پور مدیر امور بینالملل دانشگاه یاسوج نیز در این نشست گفت: این دانشجویان همگی اهل کشور عراق و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند.
مدیر امور بینالملل دانشگاه یاسوج ادامه داد: "۳۱ دانشجوی" غیر ایرانی در "۱۲ کد" رشته و "۴ دانشکده" دانشگاه یاسوج مشغول به تحصیل میشوند.
بنابراین گزارش، در ادامه این نشست دانشجویان ضمن معرفی و بیان پیشینه فعالیتهای علمی و فرهنگی خود، به بیان اهداف و خواستههای خود پرداختند و برای دقایقی نیز دانشجویان سوالات خود را مطرح و دکتر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج نیز جوابگوی سوالات دانشجویان بود.
در ادامه همچنین پیرامون برخی اولویت و نیازهای دانشجویان غیرایرانی نیز بحث و تبادل نظر شد.