جلال دانش در نشست شورای مسکن لنده یکی از دغدغههای مهم و جدی مردم در این شهرستان را نبود مسکن کافی عنوان کرد و افزود: این موضوع موجب شده تا اجاره بها و ودیعه مسکن به شدت افزایش یابد.
فرماندار شهرستان لنده ادامه داد:این زمینها مربوط به مازاد دولتی ادارات جهادکشاورزی، دانشگاه پیام نور، امور عشایری و مخابرات بود که برای مسکن ملی در نظر گرفته شد.
۷۹۴ لنده ای واجد شرایط نام نویسی در طرح نهضت ملی مسکن
مدیر کل راه و شهر سازی استان هم از نام نویسی هزار و ۲۱۷ نفر در متقاضی مسکن ملی در شهرستان لنده خبر داد و گفت: از این تعداد، ۷۹۴ نفر شرایط لازم را برای طرح نهضت ملی مسکن دارند.
راستا علت اصلی تاخیر در آغاز ساخت نهضت ملی مسکن در لنده را نبود زمین عنوان کرد و افزود: در شورای مسکن استان مصوب شد زمینهای مازاد ادارات دولتی در سطح شهر لنده برای ساخت مسکن ملی در نظر گرفته شود.
وی همچنین با اشاره به شناسایی ۳۷ طرح فرسوده در استان، بیان کرد: ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرحها در نظر گرفته شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی بافتهای فرسوده را شامل کوچه ها، معابر باریک، کم عرض و ساختمانهای فرسوده نام برد و ادامه داد: در بافتهای فرسوده ساخت معابر، تخصیص قیر، تسهیلات کم بهره برای بافت فرسوده و خدمات آموزشی و ساخت مدرسه، پارک و بهداشت در نظر گرفته میشود.
وی از اختصاص تسهیلات ۳۰۰ میلیلون تومانی در تبصره ۱۸ برای بافتهای فرسوده خبر داد و یادآور شد: از این مقدار، ۱۵۰ میلیون تومان آن بدون سود با بازپرداخت سه ساله و ۱۵۰ میلیون تومان دیگر به صورت ۱۲ سال باز پرداخت میشود.