علمدار آرمین روز شنبه اظهار داشت: با اجرایی شدن اصلاح شبکه های آب یاسوج امسال فشاری که امسال بر روی شرکت آب و فاضلاب استان بود نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرد.
وی افزود: ۸۰۰ کیلومتر شبکه داخلی آب در یاسوج وجود دارد که ۴۰ درصد آن فرسوده است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد، مبلغ ۲۲۰ میلیارد تومان برای یاسوج مصوب شد که ۳۸ میلیارد تومان آن تخصیص یافت.
آرمین تاکید کرد: عملیات اصلاح شبکه آی این شهر با ۳۸ میلیارد تومان اعتبارات تخصیص یافته از محل سفر و با بیش از ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی آغاز شده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۱۳ پیمانکار در سطح شهر در حال کار هستند و عملیات اصلاح ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد ابراز داشت: این مبلغ تخصیصی در طول عمر شبکه آب و فاضلاب استان هنوز محقق نشده بود و جای تقدیر از مسئولان ارشد استانی وجود دارد.
آرمین گفت: به منظور بهره وری بهتر تلاش می شود در دور دوم سفر استانی ریاست جمهوری پروژهها خرد نشوند و اکنون دو پروژه کلان (مهم) برای دور دوم سفر ریاست جمهوری تعریف شده است.
وی بیان کرد: آبرسانی به مناطق دارای تنش آبی شهر یاسوج از جمله شرف آباد، شهرک امام علی (ع)، بنسنجان و شاهدها با بیش از ۲۴ هزار خانوار از اولویتهای اصلی شهرستان در سفر دوم ریاست جمهوری است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد گفت: حفر هفت حلقه چاه در حوزه تنگ کناره و تنگ مهریان و ارتقای چاه های فعلی و ارتقای ایستگاه های پمپاژ از دیگر طرح های پیشنهادی است.
آرمین عنوان کرد: بیشتر چاه های فعلی آب استان با کاهش دبی بسیاری زیادی روبرو بوده اند که با گودبرداری چاه ها دبی چاه ها افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: همچنین در میان طرح های پیشنهادی ایجاد مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی کشاورزی برای شهر یاسوج و مخزن پنج هزار متر مکعبی ولایت و شهرک الغدیر نیز مدنظر است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد تاکید کرد: ۲۵۰ میلیارد اعتبار برای حفاری چاه های جدید و اجرای خط انتقال این پروژهها نیاز است که انتظار می رود در سفر دوم ریاست جمهوری مطالبه شود.
آرمین افزود: با انجام عملیات زوم بندی و هوشمندسازی شبکه توزیع به منظور جلوگیری از هدر روی آب از دیگر پروژههای مدنظر است که ۲۰۰ میلیارد تومان برای آن پیشنهاد داده و مصوب شود.
وی گفت: در حوزه هدررفت در ۲۰ نقطه شهر یاسوج هیچگونه زوم بندی وجود ندارد و اگر یک شکستگی در سطح شهر یاسوج شود مجبور به بستن منبع ذخیره آب هستیم.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد تصریح کرد: در حالی که ۷۰ هزار خانوار تحت پوشش هر یک از این منبع ها هستند و قطعی آب باعث نارضایتی مردم و دستگاه های نظارتی می شود.
قدمت بیش از ۴۰ ساله شبکه توزیع آب و میزان هدر روی بالای آن در شبکه توزیع سبب بروز اخلال در روند آبرسانی به مناطق مختلف شهر یاسوج شده است به طوری که شهروندان این شهر از قطعی آب خانه های خود در مدت زمان یک هفته خبر می دهند.
از مجموع ۸۳ میلیون متر مکعب آب تولیدی در سال تنها ۴۹ میلیون مترمکعب به خانه مشترکان می رسد به عبارت دیگر ۵۵ درصد هدر روی و پرت آب در یاسوج وجود دارد.