تعدادی از شهروندان یاسوجی با بیان اینکه سد شاه قاسم می تواند یکی از مراکز مهم گردشگری باشد، عنوان کردند: در نقاط مختلف کشور دیده می شود در کنار سدها توجه به رونق گردشگری و جذب سرمایه گذار برای اثرگذاری در حوزه اقتصاد مشاهده می شود و این موضوع در استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند رونق پیدا کند.
این شهروندان به سد شاه قاسم اشاره داشته و بیان کردند: در ورودی سد شاه قاسم عوارض 20 هزار تومانی دریافت می شود اما امکانات و زیرساخت ها برای در اختیار قرار گرفتن افرادی که در آن مناطق حضور پیدا می کنند، در دسترس نیست.
این شهروندان خواستار توجه جدی متولیان حوزه گردشگری برای در نظرگرفتن امکانات برای آن مناطق شدند و ادامه دادند: با توسعه امکانات و زیر ساخت ها در سد شاه قاسم می توان شاهد استقبال مسافران، گردشگران از مناطق مختلف کشور در این منطقه گردشگری و رشد و توسعه گردشگر در آن مناطق باشیم.
سرپرست میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در همن ارتباط گفت: سد شاه قاسم مجموعه ای تحت مالکیت آب و منطقه ای است و در سطح وزارت خانه تفاهم نامه ای بین آب منطقه ای با میراث فرهنگی امضاء شده است تا این مناطق واگذار شود اما این موضوع در سالیان گذشته به صورت اساسی دنبال نشده بود.
طالبی پور با بیان اینکه در گذشته قراردادی برای سد شاه قاسم امضاء شده بود اما کرونا سبب شد تا این موضوع دنبال نشود، ادامه داد: در شرایط حاضر میراث فرهنگی به صورت موقتی در سد شاه قاسم حضور دارد و با هماهنگی آب و منطقه ای تصمیم گیری در خصوص یک طرح مطالعاتی دنبال می شود تا زیرساخت ها توسط دولت گسترش پیدا کند و در مرحله بعد با آمدن سرمایه گذار و اختصاص تسهیلات به وی، توسعه خدمات دهی و کیفیت ها در حوزه گردشگری در آن منطقه افزایش پیدا کند
وی افزود: در شرایط حاضر کیفیت خدمات دهی در حوزه گردشگری متناسب با شان سد شاه قاسم نیست.