محمدحسین برهمن، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی یاسوج امروز، ۲۳ فروردینماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این مجوز با همکاری مؤسسه علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان کهگیلویه وبویراحمد و با پیگیری های صورت گرفته، از سوی معاونت محترم پژوهشی و دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی –کاربردی کشور صادر شد.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان با تشخیص و شناسایی درست ظرفیت ها و پتانسیل های استان و ماموریت مراکز علمی- کاربردی در راستای تربیت دانشجوی مهارت محور تاسیس مراکز نوآوری را مورد تاکید قرار دادند و در این زمینه با تشکیل شوراهای پژوهشی استان اقدام به همکاری و صدور مجوز لازم از طریق دانشگاه جامع علمی –کاربردی کشور را داشته اند.
معاون سابق پشتیبانی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: راه اندازی این مرکز به توسعه کسب و کارهای دانش محور و نیز شناسایی، نیازسنجی، آسیب شناسی، جذب، حمایت، راه اندازی و ایدههای کارآفرینان با قابلیت تجاری سازی، اشتغال زایی و شتابدهی به فعالیت های استارت آپی(نوپا) کمک شایانی خواهد کرد.
برهمن هدف از ایجاد نوآوری و شتابدهی را حمایت از دانشجویان، فعالان، سرمایه گذران، تسهیلگران و علاقمندان خلاق برای ایده های اثر بخش عنوان و خاطرنشان کرد: این مرکز مشتاقانه در انتظار ثبت ایده های حوزه گیاهان داروئی است.
وی یادآور شد: وجود اصحاب رسانه و رغبت به راه اندازی کسب و کارهای مؤثر در بین دانشجویان در حوزه گیاهان داروئی می تواند ظرفیت قابل توجهی برای بهره برداری توسعه ای و اقتصادی از ظرفیت ها و پتانسیل استان و تحقق اهداف مرکز نوآوری باشد.
سرپرست مرکز علمی- کاربردی ابراز کرد: صنعت گیاهان داروئی با وجود ظرفیت ویژه و شرایط آب و هوایی منطقه می تواند رشد روزافزونی داشته باشد و در کنار این ظرفیت ها باید نگاهی هم به رشته های دانشگاهی به عنوان پوشش دهنده بخش علمی همه داشته های استان شود.
برهمن ادامه داد: ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری مورد نیاز جامعه، حرکت به سمت کارآفرینی مبنتی بر نوآوری، بسترسازی برای ایجاد، گسترش و رشد استارت آپ ها و کسب و کارهای نوپای دانش محور، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از خلاقیت و نوآوری کارآفرینان، دانشجویان و جوانان فناور و تحقق شعار سال ( تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها) و رونق اقتصادی منطقه از دیگر اهداف این مرکز است.