به نقل از باشگاه خبرنگاران، لیلا رنجبر متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مصرف بعضی مواد غذایی و میوه جات بر سلامت چشم تاثیر بسزایی دارد، گفت: با افزایش سن قدرت بینایی افراد کاهش می یابد به همین دلیل با مصرف مواد غذایی مفید و موثر در دوران کودکی و نوجوانی سلامت چشم خود را در دوران بزرگسالی تضمین کنید.
وی با بیان اینکه مصرف کلم بروکلی
باعث افزایش ویتامین A، D و آنتی اکسیدان بدن می شود، اظهار داشت: خواص
موجود در لوبیا همچون طب گرم، ادرارآور، کاهش سنگ کلیه، فشار خون و کلسترول
در زمان مصرف سلامت چشم ها را در سنین بالاتر بهبود می بخشد.
رنجبر بیان کرد: ماده بتاکاروتن موجود در زردآلو حین استفاده باعث درمان شب کوری مبتلایان می شود.
این
متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه مصرف لوبیا باعث کاهش بیماری
های همچون قلبی، ریوی، یبوست و بعضی از سرطان ها می شود، افزود: استفاده
از این ماده غذایی برای مبتلایان به نقرس و گروه های خونی A ،O و AB ممنوع
است.
وی با بیان اینکه مصرف بادام زمینی به دلیل وجود ویتامین E
از بروز عارضه آب مروارید و رادیکال آزاد در چشم ها جلوگیری می کند، تاکید
کرد: استفاده از برنج، نان و پاستای سبوس دار باعث افزایش قدرت بینایی در
مصرف کنندگان می شود.
رنجبر با تاکید بر اینکه مصرف میوه جاتی
مانند هویج و پرتقال باعث محافظت از سرخرگ های چشم در برابر هرگونه آسیب می
شود، اظهار کرد: ماهی سالمون حاوی موادی مانند امگا۳، ویتامین D ،E و
پروتیین است که مصرف این ماده غذایی باعث مقاومت چشم در برابر نفوذ آب
مروارید می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی یادآور شد: برای
جلوگیری از هرگونه آسیب به چشم از عواملی همچون ضربه به سر و چشم، قرار
گرفتن در مقابل نور خورشید و باد شدید، استفاده زیاد از کامپیوتر و موبایل و
مطالعه در نور کم، دوری کنید.