منطقه جاورده از توابع شهرستان کهگیلویه بنا به گفته مدیرآبفای روستایی شهرستان بیش از یکهزار مشترک آب دارد و آب روستاهای از جمله بلویری، دشت آزادی، سادات مشهدی، سرآسیاب و...از یک منبع ذخیره آب تامین میشود.
بنا به تصاویر رسیده به تسنیم آب منبع ذخیره آب منطقه جاورده به محل برای خیز مارمولکها تبدیل شده و گل و لای کف منبع آب نیز بیانگر غیر بهداشتی بودن این آب است.
اما ولی جفتا مدیر آبفای روستایی شهرستان کهگیلویه در این زمینه واکنش نشان داد و گفت: آب شرب منطقه جاورده هیچ مشکل بهداشتی ندارد و تصاویر ارسالی مربوط به سال گذشته است.
وی عنوان کرد: اول اینکه منبع ذخیره آب جدید احداث شده و دوم اینکه مارمولک در تمام خانهها وجود دارد و هیچ اشکالی ندارد در منبع آب هم مشاهده شود.
فیضالله پاسره ظهر در واکنش به این خبر گفت: آب و فاضلاب روستایی بهصورت مستمر به بازدید از منابع آبی همه روستاها میپردازد، در مخزن روستای جاورده در یکی از بازدیدها با حضور شورا و مرکز بهداشت بهمحض مشاهده منبع موصوف بهصورت کامل از چرخه آبرسانی خارج شد.
وی عنوان کرد: در گام بعدی سریعاً نسبت به ایزوله و لایروبی و پر کردن تمامی سوراخها اقدام شد و تا کنون نیز منبع مورد نظر به سیستم آبرسانی وارد نشده و تا اطمینان کامل از امنیت و سلامت آن وارد چرخه آبرسانی نیز نخواهد شد.
پاسره ابراز کرد: آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد بهواسطه وظایف و خطمشیهای تعریف شده و همچنین رسالت ذاتی در قبال تهیه حیاتیترین نیاز روستاییان با استانداردها و کیفیت لازم، همان طور که در اساسنامه این شرکت نیز بهصراحت آمده و تمامی مدیران و کارکنان شرکت نیز به آن پایبند هستند، خدمت لحظهای و باکیفیت به مردم را وظیفه ذاتی خود میداند و تا کنون کمبودها بهانهای نشده تا خدمتگزاران مردم در آبفای استان لحظهای از تلاش صادقانه دست بکشند.
مدیرعامل آبفای روستایی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به گزارشی با عنوان "خیز مارمولک در منبع ذخیره آب شرب +تصاویر" عنوان کرد: تصویر منتشره مربوط به سال 94 بوده و توسط شخصی خاص در فضای مجازی بازنشر شده است.
پاسره تصریح کرد: سلامت آب مردم موضوعی است که شکی در آن نیست چرا که کلرزنیهای مستمر و آزمایشهایی که به تأیید مراکز بهداشت رسیده خود گواهی محکم بر این مدعاست و وجود این مارمولک زنده در بدنه منبع نمیتواند نشان از آلودگی باشد چرا که کلرزنی آب عملاً امکان وجود موجودات زنده را به صفر میرساند و این صحنه صرفاً بهدلیل وجود برخی درزها بر اثر قدیمی بودن منبع مشاهده شد که با وجود همه مشکلات مالی نسبت به رفع همه عیوب آن نیز اقدام شد.
وی افزود: رسالت خطیر رسانهها در فرهنگ سازی و کاهش معضلات، آسیبها و نواقص بر کسی پوشیده نیست، بنابراین انتظار میرود ضمن رعایت اخلاق و اصول حرفهای روزنامهنگاری، و همچنین مطالعه و آگاهی از صحت و سقم اخبار واصله با هماهنگی و مراجعه به استنادات دستگاههای مربوطه و نظرخواهی از مردم به انتشار اخبار و گزارشات اقدام کنند.
/ تسنیم