تاریخ انتشار:۱۱:۴۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴

رونمایی از پوستر مستند رقص پا در یاسوج

عصر دنا: از پوستر مستند رقص پا به تهیه کنندگی و کارگردانی محمود خرم آزادی رونمایی شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
به گزارش عصر دنا، در آئینی با حضور معاون استاندار ، مدیران کل صدا و سیما و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان از پوستر مستند رقص پا به تهیه کنندگی و کارگردانی محمود خرم آزادی در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان رونمایی شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این آئین گفت: مستند«رقص پا» نشان می‌دهد که بین جامعه معلولان با توجه به محدودیت هایی که دارند همواره نشان داده اند که فرصت سازند و می توانند آثار هنری فاخری را تولید کنند.
آقای درخشان با اشاره به مضمون و پیام مستند رقص پا، گفت: این مستند نشان داد که در این قشر از جامعه هم می شود با امید زندگی کرد و مضمون این مستند نشاط و امید است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: با وجود این که این قشر از جامعه با دردها، رنج ها و کاستی ها و نارسایی هایی که در زندگی فردی و اجتماعی دارند و این مستند می تواند یک شروع خیلی خوب و ارزشمندی برای نقش آفرینی آنان در عرصه هنر باشد.
درخشان با قدردانی از محمود خرم آزادی کارگردان این مستند، گفت: این کار با دغدغه و فرصت شناسی به خوبی انجام گرفته و با هنرنمایی هنرمندان استان به خوبی پیش رفت و یک اثر فاخر تولید شد که امروز شاهد به بار نشستن این اثر زیبای هنری در قالب یک مستند بلند هستیم.
مدیرکل صدا و سیمای استان هم گفت: سفر آتی رئیس سازمان صدا و سیما به کهگیلویه و بویراحمد، فرصتی بزرگ برای رونمایی از طرح‌ها و تولیدات جدید از جمله سریال بومی است.
سید شهریار گنجی با اشاره دیدار خود به همراه استاندار با ریاست سازمان صدا و سیما افزود: آقای جبلی در این دیدار قول همکاری جدی برای تقویت حضور رسانه‌ای استان در شبکه‌های ملی را داده است.
گنجی با بیان اینکه زیرساخت‌های پخش HD در مرکز استان در حال آماده‌سازی است اضافه کرد: به‌زودی پوشش دیجیتال در مناطق مختلف استان توسعه می‌یابد.
مدیرکل صداوسیما همچنین از تدوین و آماده‌سازی برنامه تلویزیونی مسیر خبر داد و افزود: این برنامه‌ مطالبه‌گرانه قرار است با مشارکت کارشناسان بومی و ملی، راههای توسعه استان را بررسی کند.
گنجی با بیان اینکه صدا و سیما از هنرمندان و تولیدکنندگان آثار هنری بویژه مستند حمایت می کند اضافه کرد: تلاش می شود علاوه بر حمایت مالی از تولید کنندگان زمینه پخش آثار آنان از شبکه های ملی نیز فراهم شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع هنرمندان، گفت: امروز جنگ هویت و تمدن هاست و شما هنرمندان سرداران و فرماندهان خط مقدم این میدان جنگ نرم هستید که مبارزه می کنید.
فتاح محمدی افزود: امروز هنرمندان بخشی از رهبریت جامعه فرهنگی و رفتاری ما را به عنوان یک الگو ایفا می کنند و این نقش را به خوبی شما خواهید داشت.
محمود خرم آزادی کارگردان مستند رقص پا، نیز گفت: فیلم رقص پا مستندی اجتماعی با پرداختن به زندگی یکی از معلولین به نام سید حمید عبدل پور و چند نفر دیگر از معلولان است تا توانمندی های این افراد که مثل یک خانواده در کنار هم هستند و با وجود همه ی مشکلاتی که دارند زندگی خوش و شادی دارند، به نمایش بگذارد.
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.