کد خبر: ۳۰۴۹۴
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار:۱۹:۲۷ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴

ادارات استان کهگیلویه و بویراحمد فردا پنجشنبه تعطیل نیست

عصر دنا: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: تمامی ادارات و نهادهای این استان فردا، پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، تعطیل نیست و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

نورآفرین نوریان در گفتگو با خبرنگار «عصر دنا» تأکید کرد: ادارات استان فردا از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر فعال بوده و آماده پاسخگویی به مراجعین هستند.

وی افزود: با توجه به مصوبه لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها، فردا نیز مانند روزهای غیرتعطیل، فرایند خدمت‌رسانی در ادارات جریان دارد.

این مقام مسئول یادآور شد که هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی استان برای حضور کارمندان و ارائه خدمات به موقع انجام شده است.
پیش از این، برخی شایعات درباره تعطیلی احتمالی پنجشنبه‌ها در روزهای پایانی نوروز مطرح شده بود، اما مسئولان استانی با تکذیب این اخبار، بر تداوم فعالیت ادارات تأکید داشتند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
مسئول حقوقیواداره
|
Germany
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
مصوبات و دستورالعمل های سازمان امور اداری و استخدامی کشور که توسط دولت به تمامی دستگاه های اجرایی کشور در مورد تعطیلی پنج شنبه ها تا ۱۵ فروردین ابلاغ شده است بر تصمیم یک مدیر استانی ارجحیت دارد و نافذ است.
فقط در شرایطی دستور سازمان امور اداری و استخدامی کشور قابل لغو می باشد که مرجع دستور دهنده آن را لغو نماید .
رعایت سلسله مراتب اداری از حداقال الزاماتی می باشد که یک مدیر استانی باید مراعات کند.
ضمنا مطابق قوانین مدیریت خدمات کشوری، این نوع نصمیمات سوء استفاده از موقعیت شغلی محسوب می گردد.
صباح
|
United States of America
|
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۴
نوریان عقده مصاحبه داره
حالا هرکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۴
خب مقام ....به خاطر 4ساعت حالا من چجوری برگردم ک برسم بیام سرکار؟بخاطر 4 ساعت باید یه روز مرخصیمو حروم کنم?
نکبت...
ضیافتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۴
اداره اب وفاضلاب گچساران فقط نگهبان تشریف داره
راه حل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
سلام، از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواهش می کنیم در استان حوزه انتخابیه خود از استانداران محترم بخواهند مانند استانداران استانهای کردستان، اصفهان، هرمزگان، سمنان، چهار محال و بختیاری، یزد، خراسان جنوبی، لرستان، کرمان و فارس با استفاده از اختیارات ویژه خود و قانون دورکاری، پنجشنبه ها را در دستگاه های اجرایی استان خود تعطیل نمایند از این طریق می توان تا رفع ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مصوبه تعطیلی پنجشنبه ها، از افزایش تنش و نارضایتی در کارکنان جلوگیری کرد و در ضمن از منافع تعطیلی پنجشنبه ها شامل افزایش بهره وری، پیشگیری از افزایش نارضایتی کارکنان و تقویت رابطه ملت و حاکمیت و تحکیم بنیاد خانواده بهره مند گردید. باتشکر
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.