به گزارش عصر دنا،ایوب رضایی در دیدار با سرپرست ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر و تشکر از همکاریهای خوب این اداره کل با آموزش وپرورش گفت: بر اساس تفاهمنامه سه جانبه آموزش و پرورش ،ثبت اسناد واملاک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح کشور به منظور مستند سازی املاک آموزش و پرورش، در دو سال گذشته صدور اسناد مالکیت شتاب خوبی گرفته است که انتظار میرود این روند نیز ادامه یابد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش زیربنای توسعه و مسیر پیشرفت کشور است گفت:تحقق اهداف و برنامههای آموزش و پرورش در زمینههای مختلف بدون همکاری و مشارکت سایر دستگاهها امکانپذیر نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه صدور سند مالکیت همواره به عنوان یکی از دغدغه های آموزش و پرورش است، گفت: اطمینان خاطر از مالکیت املاک در آموزش و پرورش از این حیث اهمیت فراوان دارد که این مجموعه درامر تعلیم و تربیت نیازمند آرامش و دوری ازهرگونه حاشیه است.
رضایی با ابراز خرسندی از نگاه مثبت سرپرست ثبت اسناد و املاک استان نسبت به املاک آموزش و پرورش گفت:حفاظت و صیانت از املاک آموزش و پرورش برای نسلهای آینده یک ضرورت است که صدور اسناد مالکیت برای جلوگیری از تعرض سودجویان از اولویتهای آموزش و پرورش استان است.
وی گفت: از مجموع ۲۱۴۲ ملک آموزش و پرورش تاکنون برای ۱۲۵۰ ملک سند صادر شده است و قریب 43۰ ملک نیز مراحل تشکیل پرونده آنها در بنیاد مسکن و در اداره ثبت انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد به اسناد دفترچه ای اشاره کرد و بیان کرد: از ۷۰۰ سند دفترچهای مربوط به املاک آموزش وپرورش تعداد ۵۰۰ فقره آن به تک برگ تبدیل شده است و مابقی در دست اقدام است.
سرپرست ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه بویراحمد در این دیدار نیز از آمادگی ثبت اسناد و املاک استان برای همکاری و تعامل با آموزش و پرورش در زمینه صدور سند مالکیت املاک آموزش و پرورش در سطح شهرستانها و مناطق خبر داد.
داوود انصاری گفت:در این ایام کوتاه در استان از واحدهای ثبتی در سطح شهرستانها بازدید نمودم و از نزدیک بحث صدور اسناد مالکیت را مورد مطالعه و بررسی قرار دادم که در شهرستان کهگیلویه نیز کارگروهی برای تسریع در سنددار شدن اسناد مالکیت تشکیل شده و روند سرعت بیشتری خواهد گرفت.
انصاری بیان کرد: لیستی از املاک فاقد سند آموزش و پرورش به تفکیک شهرستان و منطقه در اختیار ثبت اسناد قرار گیرد تا با بررسی مشکلات و موانع زمینه تسریع در صدور اسناد مالکیت آنان فراهم گردد.
فتاحیان نماینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که در این دیدار حضور داشت گفت: بخشی از املاک آموزش و پرورش در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت میباشد که با تحویل مدارک توسط آموزش و پرورش بحث تشکیل پرونده و ارجاع آنان به ثبت اسناد جهت صدور اسناد مالکیت توسط بنیاد مسکن انجام میشود.
وی افزود: بخشی از املاک آموزش و پرورش که فاقد طرح هادی و در حوزه منابع ملی میباشد نیز با همکاری باید از طریق اداره کل منابع طبیعی پیگیری تا نسبت به صدور پرونده برای آنان اقدام لازم انجام گیرد .
ایروان پارسیان نژاد رئیس اداره حقوقی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه گفت:خوشبختانه در راستای تفاهم بین وزارت آموزش و پرورش، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جلسات منظم و ماهانهای جهت صدور اسناد مالکیت و رفع موانع آنان برگزار گردیده که انتظار میرود این جلسات به شکل ماهانه جهت تسریع در صدور اسناد مالکیت آموزش و پرورش استمرار یابد.