عصردنا: نیک روز در نشست ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گفت: همه دستگاه های خدمات رسان از جمله آب و فاضلاب، شهرداری ها، شرکت توزیع نیروی برق، ارتباطات و فناوری و راهداری و حمل و نقل جاده ای و دیگر دستگاههای امداد رسان باید آمادگی برای مقابله با بحران احتمالی را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه تامین سوخت لازم برای گلخانهها ، مدارس در مناطق عشایری و روستایی و دیگر سازه ها ضروری است افزود: برای جابجایی دانش آموزان در مناطق عشایری و روستایی که مسیر آنها با بارش باران و برف مسدود می شود نیز تدابیر لازم اندیشیده شود.
وی از کوهنوردان خواست طی مدت بارندگی از صعود به ارتفاعات خودداری کنند و اضافه کرد: هیات کوهنوردی در این زمینه نظارت های لازم را داشته باشد.
سرپرست آب و فاضلاب استان هم با اشاره به اینکه کمبود ژنراتور ومخازن ذخیره آب از مهمترین مشکلات این سازمان در زمان بحران است گفت: ۹۰ هزار مشترک وجود دارد و این در حالیست که باید ظرفیت ذخیره مخازن ۷۵ هزار متر مکعب باشد.
صالحی افزود: ظرفیت مخازن آب در استان ۳۲۰۰ متر مکعب است که می بایست به ازای هر مشترک یک متر مکعب مخازن آب وجود داشته باشد.
کرمی سرپرست اداره کل هواشناسی هم با اشاره به اینکه سامانه بارشی از عصر امروز تا جمعه در استان فعال است، گفت: پیک بارشی برای روزهای سه شنبه تا پنج شنبه است و پیش بینی می شود این بارشها در مناطق سردسیری به صورت برف ودیگر نقاط گرمسیری نیز به صورت باران است.