کد خبر: ۳۲۰۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار:۲۳:۱۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴

مهلت یک هفته‌ای آموزش و پرورش بویراحمد به چند مدرسه غیردولتی تخریبی/والدین بفکر ثبت نام فرزندان خود باشند

عصر دنا: رئیس امور مشارکت‌های مردمی و مدارس غیر انتفاعی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد از برخورد با مدارس غیر دولتی فاقد کد ثبت نام خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): مهلت یک هفته‌ای آموزش و پرورش بویراحمد به چند مدرسه غیردولتی تخریبی والدین بفکر ثبت نام فرزندان خود باشند

به گزارش عصر دنا، در روزهای اخیر نام نویسی دانش آموزان یک مدرسه غیر دولتی در یکی از املاک مزایده ای آموزش و پرورش در شهر یاسوج که نام مدرسه تخریبی را به یدک میکشد سرو صدای بسیاری را در رسانه ها ایجاد کرد.


مدرسه ای که گفته می شود موسس آن با رنگ آمیزی و ایجاد ظاهری فریبنده سعی در پنهان سازی پسوند تخریب از این ملک را داشته است.

کیامرث درویشی رئیس امور مشارکت های مردمی و مدارس غیر انتفاعی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در گفتگوبا خبرنگار عصر دنا  تاکید کرد:  مدرسه غیر دولتی مذکور فاقد کد تایید نوسازی است فلذا کد ثبت نام نیز ندارد و عملا نام نویسی های دانش آموزان در این مدرسه برای امسال ممکن نیست چرا که فاقد کد ثبت نام آموزش و پرورش هستند.

وی به مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بر طبق بررسی های صورت گرفته این مدرسه برای سال جاری منحل بوده و به موسس مدرسه نیز اطلاع داده شده ولی علت تعلل وی برای ارائه اسامی و کد دانش آموزان وآزادسازی کد برای ثبت نام در مدارس دیگر نامشخص است.

درویشی تاکید کرد: برای مدرسه مذکور و سایر مدارس تخریبی که در حال فعالیت هستند از امروز به مدت یک هفته برای تخلیه، جابجایی و یا توقف یک ساله زمان مشخص شده است و درصورت عدم همکاری موسس این مدرسه پلمب خواهد شد.


وی اضافه کرد: اولیا با مراجعه به مدرسه غیر انتفاعی و تسویه و ارائه کد دانش اموزی بصورت دسته جمعی به آموزش و پرورش شهرستان نسبت به ازادسازی کد دانش اموز و ثبت نام در مدارس جدید اقدام کنند.


درویشی در پایان تاکید کرد: با تمام مدارس غیر انتفاعی که سازه مستحکم و بنای مورد تایید کارشناس نوسازی را نداشته باشند برخورد میشود.


واکنش نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

در گفتگو با مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد از عدم تعلق کد تایید نوسازی به این مدرسه خبر داد و گفت: کارشناس نوسازی به دلیل تخریبی بودن این بنا حاضر به حضور و کارشناسی این سازه نیست.

سید رضا حسینی نیک همچنین افزود: این ملک فاقد استحکام بوده و در جلسات برگزار شده با آموزش و پرورش نیز غیر قابل استفاده بودن ان اعلام و منحل شدن این مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

وی ضمن بیان اینکه کد ثبت نام این مدرسه بسته است ابراز کرد: این مدرسه فاقد کد نوسازی است و کارشناسی صورت گرفته توسط کارشناسان دادگستری بوده است درحالیکه از لحاظ قانونی سنجش و کارشناسی استحکام بنا برعهده نوسازی مدارس است.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱
.یاسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۹
0
5
حداقل بگین چه مدارسی هست تا فکر بچه ها باشیم اگر پارتی نشه تو این مورد هم
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.